10ft Containers

Onze 10ft containers zijn wereldwijd beschikbaar, en alle K-tainer containers worden voor levering standaard volledig geïnspecteerd door onafhankelijke experts om te garanderen dat ze een geldige CSC-datum hebben. Dit garandeert dat de kwaliteit en veiligheid van jouw zeecontainer aan de internationale waarden voldoet, zodat je altijd waar voor je geld krijgt.

10ft container

10ft Container

De 10ft Container is de op één na kleinste container die we aanbieden, uitermate geschikt wanneer je kleine ladingen hebt. Ook is de container door zijn formaat uitermate geschikt voor opslag op tijdelijke locaties, u heeft dan tijdens uw project altijd een droge opslagruimte van 16,6 m3. 

Gewicht

1250

Capaciteit

16,6

Prijs

1000

10ft High Cube Reefer Container

10ft High Cube Reefer Container

De 10ft High Cube Reefer Container is uitgerust met een koeleenheid om de temperatuur van de vracht naar wens te beheren. Deze containers zijn geschikt voor temperatuurgevoelige ladingen zoals versproducten en medicijnen.

Gewicht

1250

Capaciteit

16,6

Prijs

10ft Reefer Container

10ft Reefer Container

De 10ft Reefer Container is uitgerust met een koeleenheid om de temperatuur van de vracht naar wens te beheren. Deze containers zijn geschikt voor temperatuurgevoelige ladingen zoals versproducten en medicijnen.


Gewicht

2000

Capaciteit

16,6

Prijs