K-tainer logo

10ft Containers

Onze 10ft containers zijn wereldwijd beschikbaar, en alle K-tainer containers worden voor levering standaard volledig geïnspecteerd door onafhankelijke experts om te garanderen dat ze een geldige CSC-datum hebben. Dit garandeert dat de kwaliteit en veiligheid van uw zeecontainer aan de internationale waarden voldoet, zodat u altijd waar naar uw geld krijgt.

10ft Container

Vrachten komen in alle soorten en maten, en soms is een grote container alleen maar lastig. Containers nemen immers ruimte in, en hebben ook een bepaald gewicht. Voor wie 20ft zeecontainers minimaal twee keer te groot zijn, biedt K-tainer de 10ft Container aan.

Gewicht

1250

Capaciteit

16,6

Prijs

1000

10ft High Cube Reefer Container

De 10ft High Cube Reefer Container is uitgerust met een koeleenheid om de temperatuur van de vracht naar wens te beheren. Deze containers zijn geschikt voor temperatuurgevoelige ladingen zoals versproducten en medicijnen.

Gewicht

1250

Capaciteit

16,6

Prijs

10ft Reefer Container

De 10ft Reefer Container is uitgerust met een koeleenheid om de temperatuur van de vracht naar wens te beheren. Deze containers zijn geschikt voor temperatuurgevoelige ladingen zoals versproducten en medicijnen.


Gewicht

1250

Capaciteit

16,6

Prijs