Dutch English German French
Nachrichten
Nachrichten

Eens in de twee jaar komt heel transporterend Europa bij elkaar voor de grootste beurs van Europa. Transport Logistik is 's werelds meest toonaangevende vakbeurs voor logistiek, mobiliteit, IT en supply chain management, en fungeert als het bedrijfsplatform voor de wereldwijde logistiek- en transportindustrie.

De beurs werd voor het laatst in mei 2015 gehouden, en kende meer dan tweeduizend exposanten uit 62 landen. Deze gingen de conversatie aan met meer dan 55.000 bezoekers uit maar liefst 124 landen! Ieder even jaar organiseert de Neue Messe München een Aziatische variant in Shanghai.

 

 

De beurs heeft zoals gebruikelijk plaats in de Neue Messe München, en wordt om de twee jaar gehouden. De editie van dit jaar loopt van 9 tot 12 mei, en net zoals twee jaar geleden wordt K-TAINER bij deze editie vertegenwoordigd door Fred Tobbe! Fred heeft er zin in om u te ontmoeten op de beurs, dus schuw vooral niet om hem aan te spreken in München mocht u hem tegen het lijf lopen!

© Copyright 2014 K-tainer
Allgemeinen Geschäftsbedingungen | Privacy
Powered by HVMP Internet Marketing
Gelesen
Wir verwenden auf unserer Website sog. Cookies.
Durch die Nutzung dieser Website oder durch das Klicken auf den obigen Button stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu.