Container verkopen aan K-tainer?

Container verkopen?

Wij kopen jouw container

Heb je op het moment een (zee)container staan of in je bezit die je wilt verkopen? Wij van K-Tainer zijn altijd op zoek naar containers, welke we weer gangbaar maken voor de handel op de containermarkt.

Wil je een container kopen? Klik dan hier!

K-tainer geeft een eerlijke, marktconforme prijs voor je gebruikte container. Ook regelen we het vervoer om de container vanaf jouw locatie op te komen halen. Je hebt er dus helemaal geen omkijken naar.

Vul het onderstaand formulier in of bel of mail ons om je container vrijblijvend te laten taxeren!

Waarom K-tainer?

 Betrouwbaar

 Persoonlijk advies en afhandeling

Eerlijke prijs voor jouw zeecontainer

Prijzen Zeecontainers

Hoeveel is mijn zeecontainer waard?

Wil je de prijs van je zeecontainer weten? De waarde van de containers wordt door meerdere factoren bepaald. Uiteraard is de maat van de containers van belang, maar ook de staalprijs, dollarkoers (alle containers op de wereldmarkt worden voor het overgrote deel in dollars verhandeld) en uiteraard vraag en aanbod hebben invloed op de prijs. Maar de meest belangrijke factor bij de waardebepaling is uiteraard de actuele staat van de container. Onze medewerkers komen graag even persoonlijk bij je langs voor een geheel vrijblijvende taxatie. Er wordt dan ook gelijk gekeken of onze vrachtwagen de container zonder problemen kan ophalen met de containerkraan. Elke container is anders, dus de container verkoop prijzen verschillen.

Nu een taxatie aanvragen

Container inkopen invullen formulier

Stap 1:

Je vult het onderstaande formulier in.

container inkopen medewerker komt langs

Stap 2:

Een van onze medewerkers komt persoonlijk de zeecontainer taxeren.

container inkopen offerte

Stap 3:

Je ontvangt een op maat gemaakte offerte van ons.

container inkopen de zeecontainer wordt verwijderd

Stap 4:

De zeecontainer wordt door ons van je terrein verwijderd.

Hoe gaat de taxatie van mijn container in zijn werk?

Bij K-tainer geloven we in persoonlijk contact met onze (potentiële) klanten. Als wij een container taxeren sturen wij een van onze medewerkers hoogstpersoonlijk naar je toe om de container te bekijken en deze te taxeren. K-tainer biedt je te allen tijde een eerlijke prijs voor jouw gebruikte container.

Wil je een container laten taxeren? Vul dan onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op! Het zou ons enorm helpen als je actuele foto’s van de container mee zou kunnen sturen zodat wij een goed beeld hebben in welke staat de container verkeert. Mocht je geen foto’s beschikbaar hebben, dan is er geen man overboord! Deze maken wij dan gewoon als we bij je langskomen.

Nu een taxatie aanvragen

Welk type containers kopen wij in?

Wij kopen vrijwel elke container in, afhankelijk van de staat waarin ze verkeren. Of het nu gaat om een DV (Dry Van) container, HC (High Cube) container, open top containers, flat racks of zelfs een reefer. Welke gebruikte container je ook hebt; wij kopen hem graag in!