Container verkopen aan K-tainer

Wij kopen jouw container

Heb je een container in de achtertuin of op je erf staan waar je van af wilt? Wij van K-tainer zijn op zoek naar containers om onze vloot te vergroten. Vul onderstaand formulier in of bel of mail ons om jouw container vrijblijvend te laten taxeren.

Waarom K-Tainer?

 Betrouwbaar

 Persoonlijk advies en afhandeling

Eerlijke prijs voor jouw zeecontainer

Nu een taxatie aanvragen

Hoeveel is mijn zeecontainer waard?

De waarde van de container wordt bepaald door meerdere factoren. Ten eerste is de maat van de container van belang. Een grotere container is nou eenmaal meer waard dan een kleiner model container. Ook speelt de staat van de zeecontainer een belangrijke rol bij de waardebepaling. Als de zeecontainer nieuw is, ligt de waarde hoger dan wanneer deze sporen van gebruik vertoont. Onze medewerkers komen graag persoonlijk bij je langs om de waarde van je container te bepalen. Hieronder wordt het inkoopproces weergegeven.

Container inkopen invullen formulier

Stap 1:

Je vult het onderstaande formulier in.

container inkopen medewerker komt langs

Stap 2:

Een van onze medewerkers komt persoonlijk de zeecontainer taxeren.

container inkopen offerte

Stap 3:

Je ontvangt een op maat gemaakte offerte van ons.

container inkopen de zeecontainer wordt verwijderd

Stap 4:

De zeecontainer wordt door ons van je terrein verwijderd.

Hoe gaat de taxatering van mijn container in zijn werk?

Bij k-tainer geloven we in persoonlijk contact met onze (potentiele) klanten. Onze medewerkers komen hoogstpersoonlijk naar je toe om de container te bekijken en deze te taxateren. Wij bieden een eerlijke prijs voor jouw container en zijn gedurende het verkoopproces persoonlijk bereikbaar.