K-tainer logo

Container Transport

Container Transport

K-tainer kan ervoor zorgen dat jouw container daar komt waar hij het meest nodig is. Container transport per vrachtwagen, spoor of binnenschip - wij zoeken en vinden altijd de beste en meest effectieve oplossing voor jouw container! K-tainer is wereldwijd actief als het gaat om container transport!

Met plezier gaan wij de uitdaging aan om volgens jouw specifieke wensen de container(s) van A naar B te vervoeren. Ook voor buitengewone ladingen die met bijvoorbeeld kraan of heftruck moeten worden geladen en/of gelost kan je bij K-tainer terecht. En voor containers van of op chassis/trailer gelost of geladen dienen te worden draaien wij onze hand niet om.

Beschikbaarheid

De zeecontainers zijn wereldwijd beschikbaar, en alle K-tainer containers worden voor levering standaard volledig geïnspecteerd door onafhankelijke experts om te garanderen dat ze een geldige CSC*-datum hebben. Dit garandeert dat de kwaliteit en veiligheid van jouw zeecontainer aan de internationale waarden voldoet, zodat je altijd waar naar je geld krijgt.

 

*CSC - Convention for Safe Containers
 

Onze containers zijn nieuw of gebruikt en gebouwd volgens DIN ISO 1496.