Container Verhuur

Zeecontainer Verhuur

Wil je een zeecontainer huren in Rotterdam? Bij K-tainer kun je zeecontainers huren voor een korte periode of juist een lange periode. Het kopen van een container is uiteraard ook mogelijk. De containers zijn vaak gebruikt maar voldoen natuurlijk altijd aan de eisen zoals beschreven in de richtlijnen van het internationaal beroepsgoederenvervoer.

Waarom een container huren?

Vaak worden containers gehuurd voor het vervoeren van goederen, of voor de tijdelijke opslag van spullen. Wanneer je over genoeg ruimte beschikt en spullen tijdelijk wilt opslaan of je goederen (eenmalig) wilt importeren of exporteren is het huren van een zeecontainer de juiste oplossing. Wanneer je de container slechts voor een korte duur gebruikt wordt het aantrekkelijker deze te huren, het bespaart je geld. Het nadeel van het huren van een container is wel dat je hem niet kan modificeren, hiervoor zul je een container moeten kopen.

Huur opslagcontainer voor extra opslag

Het is ook mogelijk om onze containers te gebruiken als opslagcontainer. Met behulp met onze opslagcontainers beschik je binnen afzienbare tijd over extra opslagruimte. Hierdoor kan je al je spullen goed opbergen en goed afsluiten om diefstal te voorkomen. Heb je voldoende grond rondom je huis? Dan past deze container meestal op het terrein.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden van container verhuur te bespreken.

Verschillende afmetingen en types

Wil je bijvoorbeeld een 40ft container huren of ben je op zoek naar verhuur van opslagcontainers? Voordat je de met de gehuurde container spullen gaat vervoeren of opslaan is het type container natuurlijk belangrijk. Er is een aantal standaard container groottes, namelijk: 8ft, 10ft, 20ft, 40ft en 45ft, oftewel, ongeveer 2.4, 3, 6, 12 en 13,5 meter lang. De meeste containers zijn ongeveer 2,6m hoog, hoewel er ook varianten van 2,9m hoog bestaan. Bereken dus eerst hoeveel je zou willen vervoeren of opslaan, hierna kan je bepalen welke maat container het dichtste bij je wensen zit. Ook het type goederen dat je wilt vervoeren is van invloed op de keuze van de container. Zo zou je goederen kunnen vervoeren die gekoeld moeten worden, goederen die in bulk geladen worden, goederen die rechtop moeten staan en hoger dan de standaardmaat zijn, pallets of zelfs goederen zo groot dat er een flat container nodig is. Wij bieden de volgende containers aan zodat je alles kunt vervoeren: Reefer (koelcontainer), Opentop, Tank, Pallet Wide, High Cube, Bulk en Flat containers aan. Deze zijn natuurlijk in de verschillende maten verkrijgbaar.

Wat kost een container huren?

Wil je een opslagcontainer huren? Of wil je juist een zeecontainer huren? De prijs van een container hangt natuurlijk af van de maat en het type, daarnaast is het ook afhankelijk van wat je er mee wilt doen en bijvoorbeeld of deze nieuw is of niet. Voor een actuele offerte kun je contact opnemen of een offerte aanvraag doen.

Transparantie in zeecontainer verhuur

Onze jarenlange ervaring en uitgebreide knowhow op het gebied van container huur en enthousiasme voor uitdagingen verminderen uw administratieve lasten en geeft je de transparantie om je werk te vergemakkelijken. De zeecontainers zijn wereldwijd beschikbaar, en alle K-tainer containers worden voor levering standaard volledig geïnspecteerd door onafhankelijke experts om te garanderen dat ze een geldige CSC* datum hebben. Dit garandeert dat de kwaliteit en veiligheid van jouw zeecontainer aan de internationale waarden voldoet, zodat je altijd waar voor je geld krijgt. Onze containers zijn nieuw of gebruikt en gebouwd volgens DIN ISO 1496.

*CSC Convention for Safe Containers

De verschillende containers

8ft Container

De 8ft Container is de kleinste container die we aanbieden. De container is door zijn formaat uitermate geschikt voor opslag op tijdelijke locaties, u heeft dan tijdens uw project altijd een droge opslagruimte van 9,96 m3. 

10ft Container

De 10ft Container is de op één na kleinste container die we aanbieden, uitermate geschikt wanneer je kleine ladingen hebt. Ook is de container door zijn formaat uitermate geschikt voor opslag op tijdelijke locaties, u heeft dan tijdens uw project altijd een droge opslagruimte van 16,6 m3. 

10ft Reefer Container

De 10ft Reefer Container is uitgerust met een koeleenheid om de temperatuur van de vracht naar wens te beheren. Deze containers zijn geschikt voor temperatuurgevoelige ladingen zoals versproducten en medicijnen.


10ft High Cube Reefer Container

De 10ft High Cube Reefer Container is uitgerust met een koeleenheid om de temperatuur van de vracht naar wens te beheren. Deze containers zijn geschikt voor temperatuurgevoelige ladingen zoals versproducten en medicijnen.

20ft Standaard Dry Container

De 20ft Standaard Dry Container is veelzijdig en duurzaam. Deze containers kunnen op elkaar worden gestapeld waardoor ze ideaal zijn voor massatransport of opslag van een grote verscheidenheid aan goederen.

20ft Tank Container

De 20ft Tank Container is speciaal ontworpen om vloeistoffen, gassen en poederbulk te vervoeren of op te slaan.

20ft Flat Rack Container

De 20ft Flat Rack Container wordt gebruikt voor het stuwen van zware lading en/of ladingen die simpelweg niet in standaard containers met vaste muren passen.

20ft Bulk Container

De 20ft Bulk Container is speciaal gemaakt voor het vervoeren van bulkgoederen, zoals graan of specerijen. Deze containers hebben mangaten aan de bovenkant en luiken in de deuren/voorkant om te lossen.

20ft Open Top Container

De 20ft Open Top Container is geschikt voor goederen die via een kraan geladen moeten worden, of wanneer laden via de standaarddeuren simpelweg niet praktisch is, zoals bij schrootmetaal.

20ft Reefer Container

De 20ft Reefer Container is uitgerust met een koeleenheid om de temperatuur van de vracht naar wens te beheren. Deze containers zijn geschikt voor temperatuurgevoelige ladingen zoals versproducten en medicijnen.

20ft High Cube Container

De 20ft High Cube container is ongeveer 30 cm hoger dan de standaard 20ft container afmetingen, zodat jouw goederen nog hoger beladen kunnen worden.

20ft High Cube Reefer Container

De 20ft High Cube Reefer Container is voorzien van een koeleenheid om de temperatuur van de vracht naar wens te beheren. Deze containers zijn geschikt voor temperatuurgevoelige ladingen zoals versproducten en medicijnen.

40ft Standaard Dry Container

De 40ft Container is veelzijdig en duurzaam. Deze containers zijn ideaal voor massatransport of opslag van een grote verscheidenheid aan goederen.

40ft Flat Rack Container

De 40ft Flat Rack Container wordt gebruikt voor het stuwen van zware lading en/of ladingen die simpelweg niet in containers met vaste wanden passen.

40ft Open Top Container

Een grote container met open top huren of kopen? De 40ft Open Top Container is geschikt voor goederen die d.m.v. een kraan geladen moeten worden, of wanneer laden via de standaarddeuren simpelweg niet praktisch is, zoals bij schrootmetaal.

40ft High Cube Container

De 40ft High Cube Container is ongeveer 30 cm hoger dan de standaard 40ft container, zodat de lading/goederen hoger beladen kunnen worden.

40ft Pallet Wide Container

De 40ft Pallet-Wide Container is ideaal voor het vervoer van europallets. Doordat deze containers iets breder zijn kunnen hier 2 tot 6 pallets meer in vervoerd worden dan in een standaard 40ft container.

40ft Pallet Wide High Cube Container

De 40ft Pallet-Wide High Cube Container is ideaal voor het vervoer van europallets. Doordat deze containers iets breder en hoger zijn kunnen hier 2 tot 6 pallets meer en hogere in vervoerd worden dan in een standaard 40ft container.

40ft High Cube Reefer Container

De 40ft High Cube Reefer Container is uitgerust met een koeleenheid om de temperatuur van de lading naar wens te beheren. Deze containers zijn geschikt voor temperatuurgevoelige ladingen zoals versproducten en medicijnen.

45ft Pallet Wide High Cube Container

Voor de grootste vrachten. Onze 45ft Pallet-Wide High Cube Container biedt plaats aan maar liefst 33 europallets, 6 meer dan dat er in normale 45ft Container passen.

45ft Pallet Wide High Cube Reefer Container

De 45ft Pallet Wide High Cube Reefer Container is uitgerust met een koeleenheid om de temperatuur van de lading naar wens te beheren. Deze containers zijn geschikt voor temperatuurgevoelige ladingen zoals versproducten en medicijnen.