K-tainer logo

Container Verhuur

Container Verhuur

Bij K-tainer kun je containers huren voor een korte periode of juist een lange periode. De huurkoop van een container is uiteraard ook mogelijk. De containers zijn vaak gebruikt maar voldoen natuurlijk altijd aan de eisen zoals beschreven in de richtlijnen van het internationaal beroepsgoederenvervoer.

Waarom een container huren?

Vaak worden containers gehuurd voor het vervoeren van goederen, of de tijdelijke opslag van spullen. Wanneer je over genoeg ruimte beschikt en spullen tijdelijk wilt opslaan of je goederen (eenmalig) wilt importeren of exporteren is het huren van een zeecontainer de juiste oplossing. Doordat je de container slechts voor een korte duur gebruikt wordt het aantrekkelijker deze te huren, het bespaart je geld. Het nadeel van het huren van een container is wel dat je hem niet kan modificeren, hiervoor zult u een container moeten kopen.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden van container verhuur te bespreken.

Verschillende afmetingen en types

Voordat je de met de gehuurde container spullen gaat vervoeren is het type container natuurlijk belangrijk. Er zijn een aantal standaard container groottes namelijk; 10ft, 20ft, 40ft en 45ft oftewel ongeveer 3, 6, 12 en 13,5 meter lang. De meeste containers zijn ongeveer 2,6m hoog, hoewel er ook varianten van 2,9m hoog bestaan. Bereken dus eerst hoeveel je zou willen vervoeren of opslaan, hierna kan je bepalen welke maat container het dichtste bij je wensen zit. Ook het type goederen dat je wilt vervoeren is van invloed op de keuze van de container. Zo zou je goederen kunnen vervoeren die gekoeld moeten worden, goederen die in bulk geladen worden, Goederen die rechtop moeten staan en hoger dan de standaardmaat zijn, pallets of zelfs goederen zo groot dat er een flat container nodig is. Wij bieden de volgende containers aan zodat u alles kunt vervoeren: Reefer (gekoeld), Opentop, Tank, Pallet Wide, High Cube, Bulk en Flat containers aan. Deze zijn natuurlijk in de verschillende maten verkrijgbaar.

Transparantie in zeecontainer verhuur

Onze jarenlange ervaring en uitgebreide knowhow op het gebied van container verhuur en enthousiasme voor uitdagingen verminderen uw administratieve lasten en geeft u de transparantie om uw werk te vergemakkelijken. De zeecontainers zijn wereldwijd beschikbaar, en alle K-tainer containers worden voor levering standaard volledig geïnspecteerd door onafhankelijke experts om te garanderen dat ze een geldige CSC* datum hebben. Dit garandeert dat de kwaliteit en veiligheid van uw zeecontainer aan de internationale waarden voldoet, zodat u altijd waar naar uw geld krijgt. Onze containers zijn nieuw of gebruikt en gebouwd volgens DIN ISO 1496.

 

 

*CSC Convention for Safe Containers