Container inkopen?

Zeecontainer Kopen

Wil je een (zee-)container kopen? Als je op zoek bent naar een expert op het gebied van scheepscontainer verkoop ben je bij K-tainer aan het juiste adres! K-tainer volgt de beschreven richtlijnen van het internationaal beroepsgoederenvervoer als het gaat om de eisen van en voorwaarden voor het kopen van nieuwe of gebruikte containers. Dit betekent dat alle containers die je via K-tainer koopt, zowel nieuw als gebruikt, voldoen aan alle eisen en voorwaarden zoals beschreven in de richtlijnen van het internationaal beroepsgoederen vervoer. 

Waarom een container kopen?

Zeecontainers worden tegenwoordig voor van alles gebruikt, naast dat je met een container losse goederen gemakkelijk over zee (en over de weg) kunt vervoeren, kun je er nog veel meer mee. Zoals het opslaan van goederen, het gebruiken als werkruimte, als bar, als promotie-item, als beursstand of zelfs als woonhuis. Voor de toepassingen buiten het vervoeren van goederen zal je in veel gevallen een container aan moeten schaffen omdat je deze aan jouw wensen wilt aanpassen. Voor overige toepassingen kan je natuurlijk ook tijdelijk een container huren.

Verschillende afmetingen en types

Het belangrijkst aan de ideale container zijn natuurlijk de maten. Er zijn nieuwe of gebruikte containers met een aantal standaard container groottes namelijk; 8ft, 10ft, 20ft, 40ft en 45ft oftewel 2.4, 3, 6, 12 en 13,5 meter lang. De meeste containers zijn ongeveer 2,6m of 2,9m hoog. Daarnaast bieden we naast de standaard types ook: Reefer (koelcontainer), Opentop, Tank, Pallet Wide, High Cube, Bulk en Flat rack containers aan. Deze zijn natuurlijk in de verschillende maten verkrijgbaar. Bekijk onze containerpagina voor een overzicht van alle containers.

zeecontainer kopen

Zowel nieuwe als gebruikte containers

Wij verkopen zowel nieuwe als tweedehands zeecontainers. Het verschil hiertussen is dat de gebruikte containers al enige tijd dienstdoen als container voor internationale zee, weg of spoortransporten. Hierdoor kunnen er (en zijn er waarschijnlijk) gebruikssporen op de container aanwezig zijn. Dit kan in de vorm van krassen, deukjes of roest. Deze containers zijn echter nog steeds CSC gecertificeerd.

 

Neem contact op Bel mij terug

 

 

 

Transparantie bij het kopen van een zeecontainer

De zeecontainers zijn wereldwijd beschikbaar, en alle K-tainer containers worden voor levering standaard volledig geïnspecteerd door onafhankelijke experts om te garanderen dat ze een geldige CSC*-datum hebben. Dit garandeert dat de kwaliteit en veiligheid van jouw zeecontainer aan de internationale waarden voldoet, zodat je altijd waar voor je geld krijgt.

*CSC
Convention for Safe Containers

 

Onze containers zijn nieuw of gebruikt en gebouwd volgens DIN ISO 1496.