Container Kopen

Zeecontainer Kopen

Als je op zoek bent naar een expert op het gebied van scheepscontainer verkoop ben je bij K-tainer aan het juiste adres. Alle containers die je via K-tainer koopt, zowel nieuw als gebruikt, voldoen aan alle eisen en voorwaarden zoals beschreven in de richtlijnen van het internationaal beroepsgoederen vervoer. 

Waarom een container kopen?

Zeecontainers worden tegenwoordig voor van alles gebruikt, naast dat je met een container losse goederen gemakkelijk over zee (en over de weg) kunt vervoeren, kun je er nog veel meer mee. Zoals het opslaan van goederen, het gebruiken als werkruimte, als bar, als promotie-item, als beursstand of zelfs als woonhuis. Voor de toepassingen buiten het vervoeren van goederen zal je in veel gevallen een container aan moeten schaffen omdat je deze aan jouw wensen wilt aanpassen. Voor overige toepassingen kan je natuurlijk ook tijdelijk een container huren.

Verschillende afmetingen en types

Het belangrijkst aan de ideale container zijn natuurlijk de maten. Er zijn nieuwe of gebruikte containers met een aantal standaard container groottes namelijk; 10ft, 20ft, 40ft en 45ft oftewel 3, 6, 12 en 13,5 meter lang. De meeste containers zijn ongeveer 2,6m of 2,9m hoog.
Daarnaast bieden we naast de standaard types ook: Reefer (koelcontainer), Opentop, Tank, Pallet Wide, High Cube, Bulk en Flat rack containers aan. Deze zijn natuurlijk in de verschillende maten verkrijgbaar. Bekijk onze containerpagina voor een overzicht van alle containers.

zeecontainer kopen

Zowel nieuwe als gebruikte containers

Wij verkopen zowel nieuwe als tweedehands zeecontainers. Het verschil hiertussen is dat de gebruikte containers al enige tijd dienstdoen als container voor internationale zee, weg of spoortransporten. Hierdoor kunnen er (en zijn er waarschijnlijk) gebruikssporen op de container aanwezig zijn. Dit kan in de vorm van krassen, deukjes of roest. Deze containers zijn echter nog steeds CSC gecertificeerd.

 

Neem contact op Bel mij terug

 

 

 

10ft Container

De 10ft Container is de kleinste container die we aanbieden, uitermate geschikt wanneer je kleine ladingen hebt. Ook is de container door zijn formaat uitermate geschikt voor opslag op tijdelijke locaties, u heeft dan tijdens uw project altijd een droge opslagruimte van 16,6 m3. 

10ft Reefer Container

De 10ft Reefer Container is uitgerust met een koeleenheid om de temperatuur van de vracht naar wens te beheren. Deze containers zijn geschikt voor temperatuurgevoelige ladingen zoals versproducten en medicijnen.


10ft High Cube Reefer Container

De 10ft High Cube Reefer Container is uitgerust met een koeleenheid om de temperatuur van de vracht naar wens te beheren. Deze containers zijn geschikt voor temperatuurgevoelige ladingen zoals versproducten en medicijnen.

20ft Standaard Dry Container

De 20ft Standaard Dry Container is veelzijdig en duurzaam. Deze containers kunnen op elkaar worden gestapeld waardoor ze ideaal zijn voor massatransport of opslag van een grote verscheidenheid aan goederen.

20ft Tank Container

De 20ft Tank Container is speciaal ontworpen om vloeistoffen, gassen en poederbulk te vervoeren of op te slaan.

20ft Flat Rack Container

De 20ft Flat Rack Container wordt gebruikt voor het stuwen van zware lading en/of ladingen die simpelweg niet in standaard containers met vaste muren passen.

20ft Bulk Container

De 20ft Bulk Container is speciaal gemaakt voor het vervoeren van bulkgoederen, zoals graan of specerijen. Deze containers hebben mangaten aan de bovenkant en luiken in de deuren/voorkant om te lossen.

20ft Open Top Container

De 20ft Open Top Container is geschikt voor goederen die via een kraan geladen moeten worden, of wanneer laden via de standaarddeuren simpelweg niet praktisch is, zoals bij schrootmetaal.

20ft Reefer Container

De 20ft Reefer Container is uitgerust met een koeleenheid om de temperatuur van de vracht naar wens te beheren. Deze containers zijn geschikt voor temperatuurgevoelige ladingen zoals versproducten en medicijnen.

20ft High Cube Container

De 20ft High Cube container is ongeveer 30 cm hoger dan de standaard 20ft container afmetingen, zodat jouw goederen nog hoger beladen kunnen worden.

20ft High Cube Reefer Container

De 20ft High Cube Reefer Container is voorzien van een koeleenheid om de temperatuur van de vracht naar wens te beheren. Deze containers zijn geschikt voor temperatuurgevoelige ladingen zoals versproducten en medicijnen.

40ft Standaard Dry Container

De 40ft Container is veelzijdig en duurzaam. Deze containers zijn ideaal voor massatransport of opslag van een grote verscheidenheid aan goederen.

40ft Flat Rack Container

De 40ft Flat Rack Container wordt gebruikt voor het stuwen van zware lading en/of ladingen die simpelweg niet in containers met vaste wanden passen.

40ft Open Top Container

De 40ft Open Top Container is geschikt voor goederen die d.m.v. een kraan geladen moeten worden, of wanneer laden via de standaarddeuren simpelweg niet praktisch is, zoals bij schrootmetaal.

40ft High Cube Container

De 40ft High Cube Container is ongeveer 30 cm hoger dan de standaard 40ft container, zodat de lading/goederen hoger beladen kunnen worden.

40ft Pallet Wide Container

De 40ft Pallet-Wide Container is ideaal voor het vervoer van europallets. Doordat deze containers iets breder zijn kunnen hier 2 tot 6 pallets meer in vervoerd worden dan in een standaard 40ft container.

40ft Pallet Wide High Cube Container

De 40ft Pallet-Wide High Cube Container is ideaal voor het vervoer van europallets. Doordat deze containers iets breder en hoger zijn kunnen hier 2 tot 6 pallets meer en hogere in vervoerd worden dan in een standaard 40ft container.

40ft High Cube Reefer Container

De 40ft High Cube Reefer Container is uitgerust met een koeleenheid om de temperatuur van de lading naar wens te beheren. Deze containers zijn geschikt voor temperatuurgevoelige ladingen zoals versproducten en medicijnen.

45ft Pallet Wide High Cube Container

Voor de grootste vrachten. Onze 45ft Pallet-Wide High Cube Container biedt plaats aan maar liefst 33 europallets, 6 meer dan dat er in normale 45ft Container passen.

45ft Pallet Wide High Cube Reefer Container

De 45ft Pallet Wide High Cube Reefer Container is uitgerust met een koeleenheid om de temperatuur van de lading naar wens te beheren. Deze containers zijn geschikt voor temperatuurgevoelige ladingen zoals versproducten en medicijnen.

Transparantie bij het kopen van een zeecontainer

De zeecontainers zijn wereldwijd beschikbaar, en alle K-tainer containers worden voor levering standaard volledig geïnspecteerd door onafhankelijke experts om te garanderen dat ze een geldige CSC*-datum hebben. Dit garandeert dat de kwaliteit en veiligheid van jouw zeecontainer aan de internationale waarden voldoet, zodat u altijd waar naar uw geld krijgt.

*CSC
Convention for Safe Containers

 

Onze containers zijn nieuw of gebruikt en gebouwd volgens DIN ISO 1496.