Koelcontainer huren

Wil je een koelcontainer huren? Dan ben je bij K-tainer aan het juiste adres! De koelcontainers van K-tainer voldoen aan alle eisen en voorwaarden zoals omschreven in richtlijnen van het internationaal beroepsgoederenvervoer.

Vraag een offerte aan

Wat is een reefer container?

Een reefer container, ook wel koelcontainer genoemd, is uitgerust met een koeleenheid om in een bepaalde temperatuur de vracht naar wens te transporteren of op te slaan. Deze containers zijn geschikt voor temperatuurgevoelige ladingen, zoals vlees en vis, groente en fruit, zuivel en non-food producten als bloemen en medicatie. De naam ‘reefer container’ is afkomstig van het Engelse refrigerated container en wordt vaak afgekort tot reefer.

Verschillende soorten en maten

Niet alleen is de bijkomende expertise van groot belang, ook het type container is belangrijk. Zo zijn er bij K-tainer verschillende soorten standaard koelcontainers groottes, zoals:

Bovengenoemde reefer containers zijn ongeveer 3, 6, 12 en 13,5 meter lang. Meerdere van onze containers zijn ongeveer 2,6 meter hoog, maar er zijn ook varianten van 2,9 meter beschikbaar. Het is handig om vooraf te bereken hoeveel je wilt vervoeren of opslaan. Aan de hand hiervan kun je bepalen welke maat en soort container het beste bij jouw wensen aansluit. Zo zou je goederen kunnen vervoeren die gekoeld moeten worden, goederen die in bulk geladen worden, goederen die rechtop moeten staan en hoger dan de standaardmaat zijn, pallets of zelfs goederen zo groot dat er een flat container nodig is.

Meer dan alleen container verhuur!

Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring als het gaat om de verkoop van containers! Zo kun je bij ons niet alleen terecht voor het huren of kopen van een container - K-tainer is ook je partner op het gebied van container modificatie, containertransport én container inspectie. Ook voor container terugkoop ben je bij K-tainer aan het juiste adres! Wij bieden de volgende containers aan, zodat je alles kan vervoeren: Reefer (gekoeld), Opentop, Tank, Pallet Wide, High Cube, Bulk en Flat containers. Heb je vragen over het huren van een koelcontainer? Onze specialisten staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Liever een koelcontainer kopen?

Liever geen koelcontainer huren, maar kopen? Bij ons is alles mogelijk Zo kun je bij ons ook een koelcontainer je eigendom maken. De koelcontainer die je via K-tainer koopt of huurt voldoet aan alle eisen en voorwaarden zoals die beschreven zijn in de 'richtlijnen van het internationaal beroepsgoederenvervoer.