Koelcontainer huren

Wil je een koelcontainer huren? Dan ben je bij K-tainer aan het juiste adres! De koelcontainers van K-tainer voldoen aan alle eisen en voorwaarden zoals omschreven in richtlijnen van het internationaal beroepsgoederenvervoer.

Vraag een offerte aan

Wat is een reefer container?

Een reefer container, ook wel koelcontainer genoemd, is uitgerust met een koeleenheid om een temperatuur de vracht naar wens te transporteren of op te slaan. Deze containers zijn geschikt voor temperatuurgevoelige ladingen, zoals vlees en vis, groente en fruit, zuivel en non-food producten als bloemen en medicatie. De naam ‘reefer container’ is afkomstig van het Engelse refrigerated container en wordt vaak afgekort tot reefer.

Verschillende soorten en maten

Niet alleen is de bijkomende expertise van groot belang, ook het type container is belangrijk. Zo zijn er bij K-tainer verschillende soorten standaard koelcontainers groottes, zoals:

Bovengenoemde reefer containers zijn ongeveer 3, 6, 12 en 13,5 meter lang. Meerdere van onze containers zijn ongeveer 2,6 meter hoog, maar er zijn ook varianten van 2,9 meter beschikbaar. Het is handig om vooraf te bereken hoeveel je wilt vervoeren of opslaan. Aan de hand hiervan kun je bepalen welke maat en soort container het beste bij jouw wensen aansluit. Zo zou je goederen kunnen vervoeren die gekoeld moeten worden, goederen die in bulk geladen worden, Goederen die rechtop moeten staan en hoger dan de standaardmaat zijn, pallets of zelfs goederen zo groot dat er een flat container nodig is.

Meer dan alleen container verhuur!

Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring als het gaat om de verkoop van containers! Zo kun je bij ons niet alleen terecht voor het huren of kopen van een container. K-tainer is ook je partner op het gebied van container modificatie, containertransport én container inspectie. Ook voor container terugkoop ben je bij K-tainer aan het juiste adres! Wij bieden de volgende containers aan, zodat je alles kan vervoeren: Reefer (gekoeld), Opentop, Tank, Pallet Wide, High Cube, Bulk en Flat containers aan. Heb je vragen over het huren van een koelcontainer? Onze specialisten staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Liever een koelcontainer kopen?

Liever geen koelcontainer huren, maar kopen? Bij ons is alles mogelijk Zo kun je bij ons ook een koelcontainer je eigendom maken. De koelcontainer die je via K-tainer koopt of huurt voldoet aan alle eisen en voorwaarden zoals die beschreven zijn in de 'richtlijnen van het internationaal beroepsgoederenvervoer.

8ft Container

De 8ft Container is de kleinste container die we aanbieden. De container is door zijn formaat uitermate geschikt voor opslag op tijdelijke locaties, u heeft dan tijdens uw project altijd een droge opslagruimte van 9,96 m3. 

10ft Container

De 10ft Container is de op één na kleinste container die we aanbieden, uitermate geschikt wanneer je kleine ladingen hebt. Ook is de container door zijn formaat uitermate geschikt voor opslag op tijdelijke locaties, u heeft dan tijdens uw project altijd een droge opslagruimte van 16,6 m3. 

10ft Reefer Container

De 10ft Reefer Container is uitgerust met een koeleenheid om de temperatuur van de vracht naar wens te beheren. Deze containers zijn geschikt voor temperatuurgevoelige ladingen zoals versproducten en medicijnen.


10ft High Cube Reefer Container

De 10ft High Cube Reefer Container is uitgerust met een koeleenheid om de temperatuur van de vracht naar wens te beheren. Deze containers zijn geschikt voor temperatuurgevoelige ladingen zoals versproducten en medicijnen.

20ft Standaard Dry Container

De 20ft Standaard Dry Container is veelzijdig en duurzaam. Deze containers kunnen op elkaar worden gestapeld waardoor ze ideaal zijn voor massatransport of opslag van een grote verscheidenheid aan goederen.

20ft Tank Container

De 20ft Tank Container is speciaal ontworpen om vloeistoffen, gassen en poederbulk te vervoeren of op te slaan.

20ft Flat Rack Container

De 20ft Flat Rack Container wordt gebruikt voor het stuwen van zware lading en/of ladingen die simpelweg niet in standaard containers met vaste muren passen.

20ft Bulk Container

De 20ft Bulk Container is speciaal gemaakt voor het vervoeren van bulkgoederen, zoals graan of specerijen. Deze containers hebben mangaten aan de bovenkant en luiken in de deuren/voorkant om te lossen.

20ft Open Top Container

De 20ft Open Top Container is geschikt voor goederen die via een kraan geladen moeten worden, of wanneer laden via de standaarddeuren simpelweg niet praktisch is, zoals bij schrootmetaal.

20ft Reefer Container

De 20ft Reefer Container is uitgerust met een koeleenheid om de temperatuur van de vracht naar wens te beheren. Deze containers zijn geschikt voor temperatuurgevoelige ladingen zoals versproducten en medicijnen.

20ft High Cube Container

De 20ft High Cube container is ongeveer 30 cm hoger dan de standaard 20ft container afmetingen, zodat jouw goederen nog hoger beladen kunnen worden.

20ft High Cube Reefer Container

De 20ft High Cube Reefer Container is voorzien van een koeleenheid om de temperatuur van de vracht naar wens te beheren. Deze containers zijn geschikt voor temperatuurgevoelige ladingen zoals versproducten en medicijnen.

40ft Standaard Dry Container

De 40ft Container is veelzijdig en duurzaam. Deze containers zijn ideaal voor massatransport of opslag van een grote verscheidenheid aan goederen.

40ft Flat Rack Container

De 40ft Flat Rack Container wordt gebruikt voor het stuwen van zware lading en/of ladingen die simpelweg niet in containers met vaste wanden passen.

40ft Open Top Container

Een grote container met open top huren of kopen? De 40ft Open Top Container is geschikt voor goederen die d.m.v. een kraan geladen moeten worden, of wanneer laden via de standaarddeuren simpelweg niet praktisch is, zoals bij schrootmetaal.

40ft High Cube Container

De 40ft High Cube Container is ongeveer 30 cm hoger dan de standaard 40ft container, zodat de lading/goederen hoger beladen kunnen worden.

40ft Pallet Wide Container

De 40ft Pallet-Wide Container is ideaal voor het vervoer van europallets. Doordat deze containers iets breder zijn kunnen hier 2 tot 6 pallets meer in vervoerd worden dan in een standaard 40ft container.

40ft Pallet Wide High Cube Container

De 40ft Pallet-Wide High Cube Container is ideaal voor het vervoer van europallets. Doordat deze containers iets breder en hoger zijn kunnen hier 2 tot 6 pallets meer en hogere in vervoerd worden dan in een standaard 40ft container.

40ft High Cube Reefer Container

De 40ft High Cube Reefer Container is uitgerust met een koeleenheid om de temperatuur van de lading naar wens te beheren. Deze containers zijn geschikt voor temperatuurgevoelige ladingen zoals versproducten en medicijnen.

45ft Pallet Wide High Cube Container

Voor de grootste vrachten. Onze 45ft Pallet-Wide High Cube Container biedt plaats aan maar liefst 33 europallets, 6 meer dan dat er in normale 45ft Container passen.

45ft Pallet Wide High Cube Reefer Container

De 45ft Pallet Wide High Cube Reefer Container is uitgerust met een koeleenheid om de temperatuur van de lading naar wens te beheren. Deze containers zijn geschikt voor temperatuurgevoelige ladingen zoals versproducten en medicijnen.