40 jaar Intermodal Europe

04-12-2015

Van 17 tot 19 november 2015 werd in Hamburg alweer de veertigste editie van Intermodal Europe gehouden, en de K-TAINER stand was natuurlijk weer van de partij. Intermodal Europe is een evenement dat ernaar streeft ieder jaar een platform te bieden aan professionals uit de container, transport, en logistieke sector. Het evenement staat bekend om de open conferenties, waardoor er een ongekende mogelijkheid wordt geboden om in conversatie te treden met marktleiders en opiniemakers. Hierdoor biedt de beurs een unieke kans aan bedrijven en professionals om zichzelf te etaleren, zaken te doen, en met elkaar te netwerken.

Dit jaar namen ongeveer vijfduizend deelnemers uit de hele wereld deel aan de conversatie. Naast K-TAINER waren er meer dan honderd andere wereldwijde aanbieders uit de industrie aanwezig om hun laatste producten en services te etaleren.

 

Volgend jaar komt Intermodal Europe naar de thuishaven van K-TAINER: van 15 tot 17 november 2016 wordt de conventie gehouden in AHOY Rotterdam. K-TAINER is dan natuurlijk weer van de partij, maar wacht vooral niet tot dan om met ons in conversatie te treden!