Archief

container modificatie whiskey-bier tank

Whiskey-Bier tank

Het selecteren van een nieuwe tankcontainer is gemakkelijk, maar een juist afgesteld sproeibollensysteem vergt specialisme. Dit soort specialisme heeft K-tainer in huis. Het systeem werd op een bierviltje getekend, n.l. Eén sproeibol type Magnum, voor in de tank die gekoppeld is aan een DN40 leiding en één sproeibol type Midget, achter in de tank die gekoppeld is aan een DN25 leiding.

Barcontainer te koop of te huur

Bar - event containers

K-tainer heeft ook in het assortiment: Bar – Event containers welke ook voor korte verhuur. 

Periodes aangeboden worden. Indien gewenst kunnen deze containers door K-tainer ook op locatie geleverd worden met kraan – auto.

Deze containers zijn voorzien van stroomaansluiting en verlichting en zijn uitermate geschikt als uitgifte punt van bv. Oliebollen, Warme chocolade merk.

Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

U kunt ons bereiken op 010 -4955453 of mail naar sales@k-tainer.eu

...

tankcontainer

Whisky-tainer: K-tainer levert tank met drie CIP-bollen

Soms ontvangen we bij K-tainer aanvragen die te mooi zijn om waar te zijn en waarvan wij direct enthousiast worden. Zo ontvingen we begin april een aanvraag van een whisky-producent voor het leveren van een 20ft foodgrade tankcontainer met een capaciteit van 20.000 tot 25.000 liter en voorzien van een voorzien van een CIP-leiding. De tankcontainer moest voorzien zijn van een goede afvoer onderaan en een loopbrug met opening. De klant wilde dat de tankcontainer zwart gespoten zou worden en voo...

container met bedrijfslogo

Laat uw container reclame voor u maken met uw bedrijfslogo

Zowel direct vanaf de fabriek in China als op locatie kunnen we uw containers voorzien van stickers met uw logo. Klein, groot, het maakt niet uit. Samen met onze designer wordt volgens uw wensen een logo ontwikkeld en na uw akkoord worden deze stickers binnen enkele dagen geleverd en aangebracht.

Container modificaties

Modificatie van containers onder de loep

K-tainer staat al jaren bekend voor onze service en competitieve prijzen op het gebied van containerverhuur en verkoop. De laatste jaren hebben wij ook op het gebied van modificatie onze expertise enorm kunnen uitbreiden. We hebben ondertussen de gekste dingen voorbij zien komen, dus mocht u een idee hebben schroom niet om contact met onze experts op te nemen om te kijken of uw idee waarheid kan worden!

Mainport Container Services opening depot

Opening grootste reefer service center van Europa

Woensdag 7 maart was de officiële opening van het nieuwe depot van Mainport Container Services (MCS). De honneurs werden waargenomen door voormalig topzwemster Inge de Bruijn, onder toeziend oog van onze eigen Fred Tobbe. De viervoudig gouden-medaillewinnares luidde de scheepshoorn in de Eemshaven een opende daarmee officieel de nieuwe terminal aan de Prins Willem Alexanderhaven.