Binnenkort te huur bij K-TAINER: Containerbar!

22-02-2017

Bij K-TAINER bieden we u graag oplossingen voor uw logistieke problemen, en daarin streven we om verder te gaan dan de concurrentie. Daarom proberen wij u op zoveel mogelijk manieren tegemoet te komen mocht u een ongebruikelijke wens hebben, zoals een huis of pop-up bar of store. De nieuwe soort container die we binnenkort gaan aanbieden is hier een goed voorbeeld van: de Containerbar!

Heeft u altijd eens willen beleven hoe het is om een pop-up bar te hebben, maar zit u er niet op te wachten om een container te kopen, bewaren en verbouwen? Een container zou immers aangepast moeten worden om echt te kunnen dienen als winkel of bar. Denk aan dingen als een toonbank, of twee. K-TAINER biedt de ideale oplossing. Onze containerbar is nu in aanbouw en is vanaf midden maart 2017 beschikbaar voor verhuur!

Met de Containerbar van K-TAINER heeft u in een mum van tijd een bar of restaurant waar en wanneer u het nodig heeft, of dat nou op uw eigen terrein is of midden in de stad. De Containerbar is aan de binnenkant uitgerust met LED verlichting en voldoende stroomvoorziening voor al uw behoeften. En zijn twee openklapbare luiken die u met de buitenwereld verbinden en een achterdeur voor makkelijke toegang. Uiteraard is de grote containerdeur ook nog steeds te gebruiken, waardoor u makkelijk uw spullen en apparatuur in en uit kunt laden.

 

Mocht u wel op zoek zijn naar een permanente oplossingen, dan hebben wij de ervaring in huis om u daarbij te helpen! Voor meer informatie, neem contact op met onze medewerkers!