Container innovaties

29-01-2018

Bij K-tainer krijgen we regelmatig uiteenlopende verzoeken voor containers waar potentiële kopers hele andere ideeën voor hebben dan simpelweg op een vrachtwagen zetten. Zo is in deze nieuwsbrief al te lezen over een container die op een servicetruck voor een rally is gezet.

De laatste tijd zijn er weer enkele containers aangepast om verschillende creatieve functies te kunnen vervullen zoals Event, Bar en Festival containers en daar zij wij als K-tainer best trots op. Januari 2018 is tot nu toe vrij nat en gooit af en toe een storm over het land, en dan is het fijn als je fiets veilig en droog staat. U voelt hem al aankomen: een container van ons is omgebouwd tot een fietsenstalling! 


Als dat nog redelijk standaard is, dan is de volgende toch echt wel een stapje verder. Een bedrijf dat zich specialiseert in waterbehandeling biedt ook hun installatie aan op locatie. Dit bleek lastig te vervoeren, want er werd een houten omhulsel om de installatie gebouwd hetgeen al snel te breed en te hoog was. Dit was natuurlijk niet makkelijk te vervoeren.


Toen kwam er een innovatief idee: gebruik een container als uitgangspunt, en bouw de installatie daar in! Dus dat is wat er nu gebeurt. Hierdoor rijden er binnenkort verschillende containers van K-tainer rond als mobiele waterbehandelingsunits! En dat vinden wij best mooi.