Evenementen/BAR containers TE HUUR EN TE Koop bij K-TAINER

05-05-2017

In de vorige nieuwsbrief heeft u kunnen lezen dat wij bezig waren met het bouwen van een verhuurbare evenementencontainer - met o.a. LED verlichting, power sockets en luiken. Ondertussen is de bouw afgerond en is de eerste levering een feit! De speciaal voor evenementen te gebruiken container is momenteel in vol gebruik!

Deze K-TAINER evenementencontainer bieden wij voor verhuur aan, maar voor wie niet wil huren biedt K-TAINER ook andere oplossingen aan. Zo werden wij benaderd door een organisatie die onze nieuwsbrief had gelezen, en voor een zachte prijs op zoek was naar een op maat gemaakte container om te kopen, en niet huren. Ook deze klant konden wij helpen en op 27 april is de eigen speciaal gemodificeerde container in gebruik genomen!

Zo ziet u maar weer - de container is veelzijdig, en K-TAINER helpt u graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw specifieke uitdagingen! Of het nou om een bar, restaurant, bibliotheek bus, huis, of wat dan ook gaat - schroom niet om met ons contact op te nemen, en laat ons kijken wat we voor u kunnen betekenen.