Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar van K-TAINER!

07-12-2016

De directie en medewerkers van K-TAINER wensen u en uw medewerkers prettige feestdagen en een gelukkig, succesvol en gezond 2017.

Voor K-TAINER was 2016 het jaar van de vooruitgang. Met de komst van onze nieuwe collega's Christina Andreasen en Arjan Bresijn heeft K-TAINER nog meer en bredere kennis in huis gehaald en dat betekent een toegevoegde waarde voor al onze relaties. Niet alleen op personeel gebied waren er ontwikkelingen. Onze nieuwe en aangepaste software zal ons servicelevel nog meer verbeteren. K-TAINER investeert ook in de regelmatige toestroom van standaard 20' en 40' High Cube containers, en verdere specifieke typen containers om onze klanten nog beter te kunnen bedienen.

Met het behalen van de 'Lean and Green A0ward' zet K-TAINER ook een positieve stap naar de toekomst. Door gerichte maatregelen te nemen groeit K-TAINER naar een hoger duurzaamheidsniveau, die niet alleen kostenbesparingen opleveren, maar gelijktijdig milieubelasting reduceren.

K-TAINER laat derhalve zien dat wij ons actief inspannen om ons mobiliteitsproces duurzamer te maken en levert een bijdrage aan de reductie van CO2 uitstoot. En dat is iets waar wij trots op zijn! In haar huidige vorm is K-TAINER met uw support klaar om ook van 2017 een succes te maken!

 

Op de drempel van het nieuwe jaar danken wij u dan ook voor het in ons gestelde vertrouwen en de goede samenwerking. Zonder u hadden wij het niet kunnen doen!