Intermodal Europe 2016 in Rotterdam

13-09-2016

Vorig jaar werd de veertigste editie van Intermodal Europe gehouden in Hamburg, en K-TAINER was er uiteraard bij. Dit jaar zal de reistijd aanzienlijk lager liggen, want Intermodal Europe vindt dit jaar plaats in Ahoy Rotterdam!

Van 17 tot 19 november kunnen normaal gesproken ongeveer vijfduizend deelnemers uit de hele wereld terecht bij de open conferenties waar het evenement om bekend staat. Dit biedt ieder jaar weer een ongekende mogelijkheid wordt geboden om in gesprek te gaan met marktleiders en opiniemakers. Hierdoor biedt de beurs een unieke kans aan bedrijven en professionals om zichzelf te etaleren, zaken te doen, en met elkaar te netwerken.

 

"Voor K-TAINER betekent Intermodal Europe 2016 een unieke kans om persoonlijk contact te hebben met onze vrienden in de industrie," vertelt Kees Kamerling, eigenaar van K-TAINER. "Uiteraard gaat K-TAINER ook op zoek naar nieuwe cliënten en leveranciers om ons netwerk op de best mogelijke manier te verbreden."

 

"Ondanks dat dit jaarlijkse evenement minder dan drie dagen duurt is dit evenement voor K-TAINER heel interessant. Om met iedereen in gesprek te kunnen gaan houden we een strakke planning aan. De planning voor een Intermodal Europe begint normaal gesproken al direct na de zomervakanties."

 

Persoonlijk hoopt Kees Kamerling naast de ontmoetingen in Ahoy op de Intermodal Europe 2016 ook relaties op het K-TAINER hoofdkwartier te kunnen verwelkomen. "Aangezien Intermodal Europe 2016 dit jaar in onze thuishaven Rotterdam wordt gehouden biedt het een unieke kans om mensen te kunnen laten zien waar de magie gebeurt."

 

We hopen u graag te zien dit jaar op Intermodal Europe 2016!