K-TAINER bezoekt Feyenoord - FC Groningen

09-06-2016

Zaterdag 16 april betekende de zesendertigste editie van Feyenoord - FC Groningen, en K-TAINER was van de partij! De verwachtingen waren hooggespannen bij de thuisclub, want Feyenoord had de afgelopen jaren in eigen huis niet veel te duchten gehad van de Noorderlingen.

Bovendien was het elftal van trainer Giovanni van Bronckhorst bezig aan een goede reeks, terwijl de volgende wedstrijd de bekerfinale was.

 

Toch was het Groningen dat de score opende via Michael de Leeuw, die net als in de heenwedstrijd eerder in het seizoen de bal langs goalie Kenneth Vermeer wist te werken. Hoewel Feyenoord dit seizoen grossierde in aankopen kwam de gelijkmaker volledig op het conto van de eigen jeugd. Een lange voorzet van publiekslieveling Rick Karsdorp stelde de na dit seizoen vertrekkende Tonny Vilhena in staat om koppend het net te vinden. Zo stond het 1-1, en dat bleef het ook tot het laatste fluitsignaal. Ondanks het tegenvallende resultaat was de algemene consensus dat Feyenoord goed had gespeeld, en er viel voor K-TAINER's bloedeigen Marco toch nog iets te vieren, want hij won een door de selectie gesigneerd shirt.