K-TAINER verwelkomt Christina en Arjan

07-12-2016

Er bestaat de mogelijkheid dat u ondertussen al met ze te maken heeft gehad, maar middels deze weg willen wij ze graag nog even aan u introduceren: Christina en Arjan zijn in het najaar van 2016 ons team komen versterken!

Zoals altijd dames eerst, dus we beginnen bij Christina Andreasen. Deze Deense dame woont ondertussen al meer dan 13 jaar in Nederland, waar ze voor de liefde naartoe verhuisd is. Nadat ze afstudeerde in IBMS aan de Hogeschool Rotterdam heeft ze meer dan 9 jaar voor Triton Container gewerkt, en met haar ervaring is ze voor u als klant van toegevoegde waarde. Christina houdt van dieren, koken, en de luid huilende motoren van de Formule 1 – en zal ondanks haar Deense roots Max Verstappen op de voet volgen tijdens het komende seizoen.

 

Het tweede nieuwe teamlid dat we voor u klaar hebben staan heet Arjan Bresijn. Hij is al sinds 1993 actief in de containerwereld, waar hij was begonnen aan de balie van een empty depot VGC. Na ervaring als bargeplanner te hebben opgedaan stapte Arjan in het jaar 2000 over naar de functie van containerverkoper, en in 2015 is hij zich vooral gaan richten op het verkopen van Reefer containers. In deze periode maakte hij zich alle in en outs van de reefercontainer eigen.

Sinds oktober brengt Arjan zijn expertise bij K-TAINER aan de man, en ook bij ons focust hij zich op de verkoop van alle typen reefercontainers. Graag bespreekt hij de oplossingen die wij kunnen bieden om aan uw Behoefte te voldoen.

 

Als hij zich niet bezighoud met koelcontainers is Arjan te vinden in de Bioscoop, zijn tweede huis. Vooral de SF en de western films van de top regisseurs vallen bij hem in de smaak, dus bereid u maar vast voor op scherpe dialogen als u hem aan de lijn hebt. Onze medewerkers staan voor u klaar. Voor de contactinformatie van Christina, Arjan of andere medewerkers kunt u terecht op onze medewerkerspagina.