Milaan design week 2016

07-12-2016

Dat smaken weleens verschillen is algemeen bekend; waar sommigen van binnen een warm gevoel krijgen van het kijken naar de delicate designtafels van bijvoorbeeld Duffy London houden we bij K-TAINER ook van het utilitaristische.

En daar zijn we blijkbaar niet alleen in, want net zoals bij de vorige editie zal K-TAINER dit jaar aanwezig zijn bij de Milano Design Week!

 

Ook wel bekend als de Salone Internazionale del Mobile di Milano - de Milano Design Week is de grootste handelsbeurs ter wereld in de meubilair business. Het wordt gezien als het platform voor designers van meubilair, verlichting, en overige woondecoratie om de nieuwste en hipste ontwerpen te showen aan de wereld. De beurs werd voor het eerst in 1961 gehouden en trekt jaarlijks meer dan een kwart miljoen enthousiastelingen.

 

Ook dit jaar zal K-TAINER voor een vooraanstaand cateringbedrijf de logistiek leveren die het frame zullen vormen voor de bar en het restaurant die het geheel zo'n karakteristiek uiterlijk geven. Naast Milan zijn we afgelopen jaar ook in Zweden terecht gekomen met hen. K-TAINER verzorgt de intermodale oplossingen op een zo'n groen mogelijke manier en draagt zo bij aan het duurzame karakter van onze klant, die zich vooral richt op het aanbieden heerlijke en duurzame veganistische lekkerheden op locatie.