Modificatie van containers onder de loep

16-03-2018

K-tainer staat al jaren bekend voor onze service en competitieve prijzen op het gebied van containerverhuur en verkoop. De laatste jaren hebben wij ook op het gebied van modificatie onze expertise enorm kunnen uitbreiden. We hebben ondertussen de gekste dingen voorbij zien komen, dus mocht u een idee hebben schroom niet om contact met onze experts op te nemen om te kijken of uw idee waarheid kan worden!

Of het nu om het compleet ombouwen/modificeren van uw container naar bijvoorbeeld een kantoor, werkplaats of paardenstal gaat, of om het aanbrengen van een loop deur of het spuiten en/of aanbrengen van uw logo op uw container... de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Onze eigen ervaring spreekt hier ook mee – K-tainer heeft onder andere al meegewerkt aan:

Bibliotheekbus
Na jarenlang trouw goederen te hebben getransporteerd heeft deze K-tainer container een nieuw leven gevonden als panoramadeck van een rijdende bibliotheek.

Containerhuis
Deze containers zijn omgebouwd en vormen één groot, modern, energiezuinig en groen huis op een prachtige locatie in het zonnige gedeelte van Europa.

Containerbar
Het Containerbar evenement is ondertussen een begrip op het Noordplein in Rotterdam. Op Koningsdag is de volgende editie, en K-tainer is weer van de partij.

 

Restaurant van Containers
Ergens even een restaurantje neerzetten? K-tainer heeft ook hier ervaring mee, nadat we voor een klant de logistieke oplossingen hebben verzorgd in o.a. Milan en Zweden – en het frame dat voor de karakteristieke look van dit restaurant heeft gezorgd.

 

De deuren als decoratie
De container is een van de meest herkenbare vormen van logistiek in de wereld, en wordt daarom soms ook vanwege zijn esthetische of symbolische waarde gebruikt. De deur van eentje staat bijvoorbeeld in de Nederlandse vestiging van EKB Container Logistik.

Container gebruikt als frame voor rally servicetruck
Een container is aangepast en op het chassis van een service truck geplaatst voor gebruik tijdens de Africa Eco Race in Dakar. Gebruikt voor het herbergen van alle spullen en als soort van keukentje en zitgedeelte voor bijvoorbeeld rijders of relaties.

 

Fietsenhok & Rokershok
Containers zijn aangepast om dienst te doen als verschillende buitenlocaties voor bij het kantoor.

Waterbehandelingsunit
Een bedrijf dat zich specialiseert in waterbehandeling biedt ook hun installatie aan op locatie, vanuit containers voor bescherming en gemak bij vervoeren.

Te huur: Event Container
Heeft u altijd eens willen beleven hoe het is om een pop-up bar te hebben, maar zit u er niet op te wachten om een container te kopen, bewaren en verbouwen? Onze Event Container is er voor u!

 

Prototype technologie om CO2 te verminderen
K-tainer werd benaderd met de vraag of we op korte termijn een container naar de aangeleverde specificaties konden modificeren en opleveren in Zwitserland.

 

Op onze modificatie pagina staan nog enkele voorbeelden van modificaties gemaakt door K-tainer.

 

Mocht u een idee of vraag hebben, hoe gek dan ook, schroom dan niet om contact met ons op te nemen! Wij staan voor u klaar.