Opening grootste reefer service center van Europa

16-03-2018

Woensdag 7 maart was de officiële opening van het nieuwe depot van Mainport Container Services (MCS). De honneurs werden waargenomen door voormalig topzwemster Inge de Bruijn, onder toeziend oog van onze eigen Fred Tobbe. De viervoudig gouden-medaillewinnares luidde de scheepshoorn in de Eemshaven een opende daarmee officieel de nieuwe terminal aan de Prins Willem Alexanderhaven.

MCS is voortgekomen uit Port Container Services en Mainport Rotterdam Services en is verhuisd van de Waalhaven naar de Eemhaven, waar ze een state-of-the-art Reefer Service Centre in gebruik hebben genomen. De ontwikkeling van de City terminal sluit aan bij het beleid van het Rotterdamse Havenbedrijf om de haven bereikbaar te houden en oude havengebieden in de buurt van de stad nieuw leven in te blazen en moderniseren.


K-tainer wil graag middels deze weg MCS feliciteren met hun nieuwe depot. De uitstekende faciliteiten passen bij onze eigen doelstellingen als het gaat over werken met-, en aanbieden van de hoogste kwaliteit.

Foto's eigendom van Mainport Container Services.