Stapelen met een doel: muur van containers

09-03-2018

Steeds meer mensen ontdekken dat zeecontainers uitermate geschikt zijn voor verschillende onconventionele doeleinden. Bij K-tainer hebben we ondertussen al heel wat innovatieve functies voor onze producten gezien (zoals de bibliotheekbus en verschillende huizen) en in de meeste gevallen betekent dit dat de containers flink aangepast moeten worden. Denk aan het verwijderen of toevoegen van muren, deuren, ramen, of segmenten uit de structuur.

Recent zijn we in contact gekomen met klanten die hun containers ook niet voor opslag of transport wilden gebruiken, maar die de containers toch in de onaangepaste grootte en vorm wilden behouden. Wat waren zij van plan?

Na een verse lik verf (stijlvol grijs) zijn de containers als uit een blokkendoos op elkaar gestapeld, en vormen ze nu een stevige barrière tussen een industriegebied en een woonwijk. Containers gebruiken in plaats van daadwerkelijk een muur bouwen is duurzaam en niet duur, en niet te vergeten flexibel - de muur kan immers altijd verplaatst worden indien nodig!