Update bouw containerhuis

07-12-2016

Een huis van containers is weliswaar niet alledaags, maar wel ecologisch en economisch verantwoord! In de nieuwsbrief van deze zomer hebben we het er al even kort over gehad, en dat was natuurlijk niet voor niks!

Momenteel worden enkele van onze containers op een schitterende locatie in Noord-Frankrijk namelijk omgebouwd tot een volledig operationeel huis!

 

Zeecontainers zijn natuurlijk gebouwd om alle weersomstandigheden te weerstaan en kunnen voor veel constructies een solide frame vormen. Hoewel K-TAINER ervaring heeft met verschillende vormen van container-hergebruik (zoals een restaurant, bar, opslag, en zelfs bibliotheekbus). zal dit ons eerste huis betekenen. We zijn blij dat onze containers na gebruik regelmatig een nieuw huis kunnen vinden, waardoor ze nog altijd nuttig blijven en mensen blij kunnen maken!

 

Zodra onze containers eenmaal omgebouwd zijn zullen ze een groot, modern, energiezuinig en groen huis vormen voor een vijfkoppig Belgisch gezin. De bouw is ondertussen in volle gang en wij hopen u binnenkort het eindresultaat te kunnen laten zien!