Verhuizing in containers naar Zuid Afrika

13-09-2016

De eerste container die vanuit K-TAINER richting Zuid-Afrika ging, vertrok tien jaar geleden richting de Fam. van der Kraak.

Een goede kennis maakte ons attent op K-TAINER. We hadden leuk contact en kochten een tweedehandsje van goede kwaliteit.

Voordat de verscheping daadwerkelijk een feit werd moest er uiteraard nogal wat papierwerk worden verzet.

Een packlist, een bill of lading… En nog meer van die termen die ons niet echt bekend waren. Gelukkig waren de medewerkers van K-TAINER bereid om ons wegwijs te maken. De container is zonder kleerscheuren aangekomen, zelfs het glaswerk was nog in tact!

Een paar jaar later had de familie door verhuizing van huis en kantoor nog twee containers nodig, en daarvoor hoefden ze niet ver te zoeken.

Het was weer prima geregeld bij K-TAINER, we waren nu bekend met de materie maar het was wel prettig om mensen met ervaring achter de hand te hebben. We zijn nu aantal jaren en een aantal containers verder. Deze week hebben we ons nieuwste exemplaar aangeschaft voor een familielid die deze kant op komt en ook huisraad en meubilair mee wil brengen.

De containers gebruiken we hier als opslag, binnenkort houden we “opruiming” dan kunnen onze medewerkers kijken wat zij nog kunnen gebruiken van spullen die in de containers zijn blijven liggen en niet meer gebruikt worden. Dit wordt erg gewaardeerd, we nemen er zelfs extra spullen uit Nederland voor mee.

Groeten uit Zonnig Zuid Afrika

Familie Van der Kraak