Verkrijgbaar bij K-tainer: 20-voets tank containers

20-09-2017

Tank containers zijn speciaal ontworpen om vloeistoffen, gassen en poederbulk te vervoeren of op te slaan. Ze zijn er in twee soorten, namelijk food grade containers die geschikt zijn voor bijvoorbeeld drinkwater, plantaardige oliën of melk, en de chemische tank containers die gebruikt worden om chemische stoffen te vervoeren.

Alle tank containers hebben standaard een roestvrijstalen binnenkant. Soms moet er echter een stof in vervoerd worden die reageert op roestvrij staal, en in dit geval kan K-tainer uitkomst bieden. Wij controleren de container met behulp van de MSDS welke door de klant wordt overlegd zodat er altijd de juiste tank ingezet kan worden. Dit om te verzekeren dat wij u altijd de juiste coating leveren, zoals bijvoorbeeld rubber, zodat de kwaliteit van uw goederen gewaarborgd is.


Heeft u een vracht die verhit moet blijven, bijvoorbeeld om het vloeibaar te houden, dan biedt K-tainer u de optie tot een frame met heating in verschillende vormen, zoals electro, steam, of water. Stijl is natuurlijk ook een keuze, en de tank containers van K-tainer kunt u altijd door ons laten refurbishen en laten spuiten in verschillende kleuren.

 

Tank containers zijn standaard verkrijgbaar in een 20 voet frame met een capaciteit van 24 of 26 duizend liter. Contacteer ons voor grotere capaciteit swapbody containers.

 

*MSDS = Material Safety Data Sheet