Voor kleine vrachtjes: de mini containers van K-tainer

20-09-2017

Vrachten komen in alle soorten en maten, en soms is een grote container alleen maar lastig. Containers nemen immers ook ruimte in, en hebben ook een bepaald gewicht. Voor wie de twintigvoet zeecontainer nou eenmaal minimaal twee keer te groot is biedt K-tainer een vloot kleine containers aan.

De containers zijn een 10-voets variant, en omdat containers uitermate duurzaam en flexibel zijn, zijn ze ook beschikbaar voor modificatie naar uw wensen. Bij K-tainer denken we graag met u mee. Wij kunnen uw standaard container naar wens aanpassen voor uw specifieke benodigdheden, en de containers zijn uiteraard ook beschikbaar voor refurbishing.

 

De containers kunnen wereldwijd worden geleverd en worden standaard volledig nagekeken voor aflevering om te garanderen dat ze een geldige CSC-datum hebben. Dit garandeert dat de kwaliteit en veiligheid aan de internationale waarden voldoet, zodat u altijd waar naar uw geld krijgt. De containers van K-tainer bestaan uit nieuwe of gebruikte standaardcontainers gebouwd volgens DIN ISO 1496.