Whiskey-Bier tank

07-12-2018

Het selecteren van een nieuwe tankcontainer is gemakkelijk, maar een juist afgesteld sproeibollensysteem vergt specialisme. Dit soort specialisme heeft K-tainer in huis. Het systeem werd op een bierviltje getekend, n.l. Eén sproeibol type Magnum, voor in de tank die gekoppeld is aan een DN40 leiding en één sproeibol type Midget, achter in de tank die gekoppeld is aan een DN25 leiding.

Hiermee voldeden we perfect aan de range van debieten die de pomp aankan. De debieten en drukken zijn dan samen exact wat er gevraagd is: optimaal druk: 2 bar – geeft ongeveer 14m³/u met de Magnum sproeibol, en 8m³/u met de Midget sproeibol. Samen 22m³/u.

Nu kan de tankcontainer in de kantelaar om looproosters te verwijderen, zodat daarna de tankcontainer volledig zwart gespoten zal worden. De montage van de CIP bollen verloopt volgens tekening en onze bestickeraar is gevraagd om de tank met twee prachtige logo's te beplakken. Door een goede samenwerking tussen leveranciers en klant kunnen wij terugkijken op een geslaagd project.