Wintereditie Containerbar Noord

07-12-2016

Spraken we in de vorige nieuwsbrief nog de hoop uit dat de pop-up Containerbar van Frankie Dros spoedig zou terugkeren naar het Noordplein in Rotterdam, waar het in augustus al enkele weken te vinden was, ondertussen is bekend dat de containerbar deze maand de komende vier weken alweer terugkeert!

Gisteren (7 december 2016) zijn onze containers geplaatst op Noordplein, en vanaf morgen gaat de bar vier dagen in de week open.

 

Hoewel de temperatuur tijdens deze editie aanzienlijk lager is reiken de pieken op de kerstbomen hoog, net zoals de kwaliteit van de lokale burgers van de grill en oliebollen! Voor wie het fris heeft zijn er heaters om onder te schuilen, en voor wie verder op wil warmen is er altijd nog warme glühwein en heerlijke koffie van Koffie Lokaal. Wie van ijskoud houdt kan bij de containerbar terecht voor heerlijk bier van Warsteiner. De zomereditie van de Containerbar werd gesteund door heerlijk weer, en ook voor in ieder geval de komende paar dagen wordt er heerlijk weer voor de tijd van het jaar voorspeld! Hoewel de zon zeer welkom is, hopen wij stiekem ook op sneeuw wat sneeuw met de Kerstdagen!

 

Initiatiefnemer Frankie Dros sprak vorige keer al de wens uit de bar langer open te kunnen houden, en dat is voor de wintereditie zeker gelukt! De looptijd zal maar liefst verdubbelen naar vier weken. Vanaf 8 december tot en met 1 januari is de bar vier dagen in de week gratis te bezoeken, op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag! Wij hopen u daar te zien!