Opslagcontainer huren

Ben je op zoek naar een opslagcontainer om te huren? Stop dan met zoeken. De opslagcontainers van K-tainer voldoen aan alle eisen en voorwaarden zoals omschreven in richtlijnen van het internationaal beroepsgoederenvervoer.

Vraag een offerte aan

 

Waar zijn opslagcontainers geschikt voor?

Een opslagcontainer biedt een uitweg in tal van verschillende situaties. Als voorbeeld, in de bouw worden opslagcontainers veelal gebruikt voor de opslag van materialen. Maar ook particulieren maken er gebruik van als bijvoorbeeld tijdelijke opslagruimte tijdens een verbouwing. Daarnaast maken agrarische bedrijven ook gebruik van opslagcontainers.

Ons aanbod in opslagcontainers verhuur

Door onze jarenlange ervaring, zorgen wij ervoor dat de meest geschikte opslagcontainer al snel bij je voor de deur staat. Het is handig om vooraf te bereken hoeveel je wilt opslaan. Aan de hand hiervan kunnen we samen met jou bepalen welke maat en soort container het beste bij jouw wensen aansluit. Ons huidige aanbod bestaat uit onder andere:

Bovengenoemde opslagcontainers zijn ongeveer 3, 6, 12 en 13,5 meter lang. De standaardversie van onze containers zijn ongeveer 2,6 meter hoog, maar er zijn ook varianten van 2,9 meter beschikbaar. Wanneer je op zoek bent naar een kleine opslagcontainer, dan is de 10ft container een goede optie. Als je op zoek bent naar een grote opslagcontainer, dan kun je het beste kiezen voor een 45ft container. Wij zien dat de 20 ft opslagcontainer voornamelijk wordt ingezet als opslagcontainer.

Wat kost een opslagcontainer?

De prijzen van opslagcontainers variëren in prijs om meerdere redenen. Zo kan het zijn dat je een container wilt huren of kopen, maar ook het type en opslagcapaciteit spelen hier een rol in. Wij kunnen je voorzien van allerlei verschillende soorten containers. Zo is er altijd één die bij jouw wensen aansluit.

Meer dan alleen container verhuur!

K-tainer heeft meer dan 15 jaar ervaring als het gaat om de verkoop van containers! Zo kun je bij ons niet alleen terecht voor het huren of kopen van een container. K-tainer is ook jouw partner op het gebied van container modificatie, containertransport én container inspectie. Ook voor container terugkoop ben je bij K-tainer aan het juiste adres! Wij bieden de volgende containers aan: Reefer (gekoeld), Opentop, Tank, Pallet Wide, High Cube, Bulk en Flat containers aan. Heb je vragen over het huren van een opslagcontainer? Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden.