Project Containeroverkappingen

Met de container overkappingen van Kroftman kunnen onze containers omgebouwd worden tot een duurzame mobiele werkplaats, of een overdekte buitenruimte met opslag. Met deze stevige tentconstructie zijn zowel je werknemers als je spullen beschermd tegen vrijwel alle weersomstandigheden.

Containeroverkapping kroftman

Gebruiksvriendelijk

Kroftman heeft de gebruiksvriendelijkheid van de containeroverkappingen kunnen optimaliseren door een uniek oprolsysteem en optionele containerklemmen te ontwikkelen. Hierbij blijft de zeecontainer onbeschadigd - maar de overkapping zit muurvast! 

Daarbij is een Kroftman containeroverkapping gemakkelijk op te bouwen; slechts standaard gereedschap, een rolsteiger of hoogwerker en vier handige mensen zijn nodig om de containeroverkapping op zijn plek te krijgen. 

Uniek oprolsysteem

Ook het oprollen van de foliedeur is nog nooit zo gemakkelijk geweest! Kroftman heeft een uniek oprolsysteem ontwikkeld waarmee de foliedeur door slechts één persoon eenvoudig, snel, strak en zonder ladder of hoogwerker volledig te openen én te sluiten is.

Containerklemmen

Om de containeroverkapping eenvoudig en snel te kunnen monteren en demonteren, heeft Kroftman unieke containerklemmen ontwikkeld. Met deze klemmen bevestigt u de overkapping op de container zonder deze te beschadigen (door lassen of vastbouten). De klemmen zijn als optie te bestellen.

container overkapping modificatie werkplaats

K-tainer

De containeroverkappingen kunnen gemakkelijk toegepast worden op containers van K-tainer. De containers die gecombineerd kunnen worden met de containeroverkappingen van Kroftman zijn onze 10ft, 20ft en 40ft containers. Bekijk hier al onze containers.

Alles op een rijtje
  • Eenvoudig en snel zelf te monteren
  • Uniek oprolsysteem voor de foliedeur
  • Bevestigingsklemmen voor snelmontage
  • Voor K-tainer zeecontainers van 10ft, 20ft en 40ft

Benieuwd naar meer mogelijkheden van containermodificaties? Neem gerust contact met ons op of bekijk hier meer voorbeelden!