Project Containerbar

De containerbar is een mooie en duurzame vorm van containermodificatie. Containermodificatie wordt ook wel een container op maat genoemd, want dat is het in feite ook. Aan de hand van jouw wensen, gaan onze containerspecialisten hard aan het werk om jouw droomcontainer waar te maken. Voor restaurant De Bles in Stompwijk heeft K-tainer een containerbar gemodificeerd. Wil jij een container specifiek naar jouw wensen laten aanpassen? K-tainer is gespecialiseerd in het modificeren van allerlei soorten en maten zeecontainers!

container bar

De Container Bar

Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden om containers om te bouwen/aan te passen. Hierdoor zijn ze perfect voor allerlei specifieke wensen. Wij spreken uit ervaring! De containerbar in deze vorm gaf uitkomst tijdens de coronaperiode voor restaurant De Bles. Daarbij had restaurant De Bles een aantal eisen aan de bar; hij moest volledig uitgerust zijn met koelkasten, tap en koffiemachine. Daarbij moest de bar 's nachts afgesloten kunnen worden. De containerbar van K-tainer is een mooie toevoeging aan het restaurant maar ook een leuke en duurzame manier om containers een tweede leven te geven. Wil jij een container op maat? We denken dan ook graag met je mee over wat de mogelijkheden zijn.

   Bel mij terug  Neem contact op Vraag een offerte aan

afgesloten bar zeecontainer

Reactie van restaurant De Bles

Twee jaar op rij mochten we vanwege Corona ons parkeerterrein inzetten als extra terras. De barcontainer van K-Tainer was het pronkstuk van het terras en deze container hebben we ingezet als volledig uitgeruste bar met koelkasten, tap en koffiemachines waarmee we onze gasten snel konden voorzien van drinken. De barcontainer was een uitkomst en heeft ons enorm veel gebracht. Volledig afsluitbaar zodat ’s nachts alle spullen veilig waren en zeer uitnodigend zodra de luiken geopend waren. De klantvriendelijkheid en het aanbod van K-tainer is lovenswaardig. Persoonlijke oplevering voor de eigenaar op locatie, keurig nette facturatie en fatsoenlijke tarieven. Ik wil K-tainer hartelijk danken voor onze fantastische samenwerking.

- Jeroen de Gier, eigenaar restaurant De Bles