Zeecontainer huren

Wil je een zeecontainer huren? Dan ben je bij K-tainer aan het goede adres! Zo voldoen de zeecontainers van K-tainer aan alle eisen en voorwaarden zoals omschreven in richtlijnen van het internationaal beroepsgoederenvervoer.

Vraag een offerte aan

 

Wat is een zeecontainer?

Een zeecontainer, oftewel maritieme container is een container die gebruikt wordt voor het vervoeren van goederen over zee. Zeevracht vervoeren is een ingewikkeld proces door zaken zoals douanepapieren, waardoor de nodige ervaring en kennis noodzakelijk zijn. Gelukkig weten wij hier wel raadt mee door onze jarenlange ervaring.

Verschillende soorten en maten zeecontainers

Het is belangrijk om te weten welke zeecontainer het beste bij jouw transport past. Door onze jarenlange ervaring, weten wij precies de juiste zeecontainer voor je uit te zoek. Dit doen wij door te kijken naar welke soort en maat container voor jou interessant zijn. Zo zijn er verschillende soorten standaard zeecontainers groottes, zoals:

K-tainer is jouw partner als het gaat om de verhuur en verkoop van zeecontainers voor het vervoer van allerlei goederen. Heb jij een vraag over de verschillende soorten zeecontainers? Wij beantwoorden graag al jouw vragen!

Wat kost een zeecontainer? 

De prijs van een zeecontainer hangt van meerdere factoren af, namelijk: of je een container wilt huren of kopen, wat je wensen zijn, welke soort afmeting container je wilt en hoelang je de container wilt huren. Een zeecontainer kopen? Geen probleem! Wij ondersteunen je graag bij de aanschaf van een zeecontainer. Zo is het mogelijk om de container op locatie af te leveren. Schroom niet, neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Meer dan alleen container verhuur!

Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring als het gaat om de verkoop van containers! Zo kun je bij ons niet alleen terecht voor het huren of kopen van een container. K-tainer helpt je ook op het gebied van container modificatie, containertransport én container inspectie. Ook voor container terugkoop ben je bij K-tainer aan het juiste adres! Wij bieden de volgende containers aan, zodat je alles kan vervoeren: Reefer (gekoeld), Opentop, Tank, Pallet Wide, High Cube, Bulk en Flat containers aan. Heb je vragen over het huren van een zeecontainer? Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden!