Zeecontainer huren

Wil je een zeecontainer huren? Dan ben je bij K-tainer aan het goede adres! Zo voldoen de zeecontainers van K-tainer aan alle eisen en voorwaarden zoals omschreven in richtlijnen van het internationaal beroepsgoederenvervoer.

Vraag een offerte aan

 

Wat is een zeecontainer?

Een zeecontainer, oftewel maritieme container is een container die gebruikt wordt voor het vervoeren van goederen over zee. Zeevracht vervoeren is een ingewikkeld proces door zaken zoals douanepapieren, waardoor de nodige ervaring en kennis noodzakelijk zijn. Gelukkig weten wij hier wel raadt mee door onze jarenlange ervaring.

Verschillende soorten en maten zeecontainers

Het is belangrijk om te weten welke zeecontainer het beste bij jouw transport past. Door onze jarenlange ervaring, weten wij precies de juiste zeecontainer voor je uit te zoek. Dit doen wij door te kijken naar welke soort en maat container voor jou interessant zijn. Zo zijn er verschillende soorten standaard zeecontainers groottes, zoals:

K-tainer is jouw partner als het gaat om de verhuur en verkoop van zeecontainers voor het vervoer van allerlei goederen. Heb jij een vraag over de verschillende soorten zeecontainers? Wij beantwoorden graag al jouw vragen!

Wat kost een zeecontainer? 

De prijs van een zeecontainer hangt van meerdere factoren af, namelijk: of je een container wilt huren of kopen, wat je wensen zijn, welke soort afmeting container je wilt en hoelang je de container wilt huren. Een zeecontainer kopen? Geen probleem! Wij ondersteunen je graag bij de aanschaf van een zeecontainer. Zo is het mogelijk om de container op locatie af te leveren. Schroom niet, neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Meer dan alleen container verhuur!

Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring als het gaat om de verkoop van containers! Zo kun je bij ons niet alleen terecht voor het huren of kopen van een container. K-tainer helpt je ook op het gebied van container modificatie, containertransport én container inspectie. Ook voor container terugkoop ben je bij K-tainer aan het juiste adres! Wij bieden de volgende containers aan, zodat je alles kan vervoeren: Reefer (gekoeld), Opentop, Tank, Pallet Wide, High Cube, Bulk en Flat containers aan. Heb je vragen over het huren van een zeecontainer? Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden!

8ft Container

De 8ft Container is de kleinste container die we aanbieden. De container is door zijn formaat uitermate geschikt voor opslag op tijdelijke locaties, u heeft dan tijdens uw project altijd een droge opslagruimte van 9,96 m3. 

10ft Container

De 10ft Container is de op één na kleinste container die we aanbieden, uitermate geschikt wanneer je kleine ladingen hebt. Ook is de container door zijn formaat uitermate geschikt voor opslag op tijdelijke locaties, u heeft dan tijdens uw project altijd een droge opslagruimte van 16,6 m3. 

10ft Reefer Container

De 10ft Reefer Container is uitgerust met een koeleenheid om de temperatuur van de vracht naar wens te beheren. Deze containers zijn geschikt voor temperatuurgevoelige ladingen zoals versproducten en medicijnen.


10ft High Cube Reefer Container

De 10ft High Cube Reefer Container is uitgerust met een koeleenheid om de temperatuur van de vracht naar wens te beheren. Deze containers zijn geschikt voor temperatuurgevoelige ladingen zoals versproducten en medicijnen.

20ft Standaard Dry Container

De 20ft Standaard Dry Container is veelzijdig en duurzaam. Deze containers kunnen op elkaar worden gestapeld waardoor ze ideaal zijn voor massatransport of opslag van een grote verscheidenheid aan goederen.

20ft Tank Container

De 20ft Tank Container is speciaal ontworpen om vloeistoffen, gassen en poederbulk te vervoeren of op te slaan.

20ft Flat Rack Container

De 20ft Flat Rack Container wordt gebruikt voor het stuwen van zware lading en/of ladingen die simpelweg niet in standaard containers met vaste muren passen.

20ft Bulk Container

De 20ft Bulk Container is speciaal gemaakt voor het vervoeren van bulkgoederen, zoals graan of specerijen. Deze containers hebben mangaten aan de bovenkant en luiken in de deuren/voorkant om te lossen.

20ft Open Top Container

De 20ft Open Top Container is geschikt voor goederen die via een kraan geladen moeten worden, of wanneer laden via de standaarddeuren simpelweg niet praktisch is, zoals bij schrootmetaal.

20ft Reefer Container

De 20ft Reefer Container is uitgerust met een koeleenheid om de temperatuur van de vracht naar wens te beheren. Deze containers zijn geschikt voor temperatuurgevoelige ladingen zoals versproducten en medicijnen.

20ft High Cube Container

De 20ft High Cube container is ongeveer 30 cm hoger dan de standaard 20ft container afmetingen, zodat jouw goederen nog hoger beladen kunnen worden.

20ft High Cube Reefer Container

De 20ft High Cube Reefer Container is voorzien van een koeleenheid om de temperatuur van de vracht naar wens te beheren. Deze containers zijn geschikt voor temperatuurgevoelige ladingen zoals versproducten en medicijnen.

40ft Standaard Dry Container

De 40ft Container is veelzijdig en duurzaam. Deze containers zijn ideaal voor massatransport of opslag van een grote verscheidenheid aan goederen.

40ft Flat Rack Container

De 40ft Flat Rack Container wordt gebruikt voor het stuwen van zware lading en/of ladingen die simpelweg niet in containers met vaste wanden passen.

40ft Open Top Container

Een grote container met open top huren of kopen? De 40ft Open Top Container is geschikt voor goederen die d.m.v. een kraan geladen moeten worden, of wanneer laden via de standaarddeuren simpelweg niet praktisch is, zoals bij schrootmetaal.

40ft High Cube Container

De 40ft High Cube Container is ongeveer 30 cm hoger dan de standaard 40ft container, zodat de lading/goederen hoger beladen kunnen worden.

40ft Pallet Wide Container

De 40ft Pallet-Wide Container is ideaal voor het vervoer van europallets. Doordat deze containers iets breder zijn kunnen hier 2 tot 6 pallets meer in vervoerd worden dan in een standaard 40ft container.

40ft Pallet Wide High Cube Container

De 40ft Pallet-Wide High Cube Container is ideaal voor het vervoer van europallets. Doordat deze containers iets breder en hoger zijn kunnen hier 2 tot 6 pallets meer en hogere in vervoerd worden dan in een standaard 40ft container.

40ft High Cube Reefer Container

De 40ft High Cube Reefer Container is uitgerust met een koeleenheid om de temperatuur van de lading naar wens te beheren. Deze containers zijn geschikt voor temperatuurgevoelige ladingen zoals versproducten en medicijnen.

45ft Pallet Wide High Cube Container

Voor de grootste vrachten. Onze 45ft Pallet-Wide High Cube Container biedt plaats aan maar liefst 33 europallets, 6 meer dan dat er in normale 45ft Container passen.

45ft Pallet Wide High Cube Reefer Container

De 45ft Pallet Wide High Cube Reefer Container is uitgerust met een koeleenheid om de temperatuur van de lading naar wens te beheren. Deze containers zijn geschikt voor temperatuurgevoelige ladingen zoals versproducten en medicijnen.