Zeecontainer ombouwen

Droom jij al jaren van een zwembad in je tuin? Heb je je oog laten vallen op die ontzettend handige containerbar? Of ben je op zoek naar een unieke, kleine woning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn expert op het gebied van zeecontainer ombouwen en een zeecontainer laten verbouwen. Met deze expertise, ook wel container modificatie genoemd, creëren we altijd unieke containers voor verschillende doeleinden. Heb je specifieke wensen op het gebied van container ombouw? Schroom dan niet om ons te benaderen! 

Neem contact op Bel mij terug

Waarom kiezen voor het verbouwen van een zeecontainer? 

Wanneer je tegen mensen vertelt dat je aan het overwegen bent om een zeecontainer om te laten bouwen, zal niet iedereen je begrijpen. Want, waarom zou je een zeecontainer verbouwen? Daar denken wij anders over! Een zeecontainer is namelijk perfect geschikt voor andere zaken, en wordt dus al lang niet meer alleen voor transport of opslag gebruikt. Wist je bijvoorbeeld al dat de interesse in het wonen in een zeecontainer steeds meer toeneemt?

De keuze is reuze wat betreft de mogelijkheden voor het ombouwen van een zeecontainer. Zo zien we steeds vaker dat mensen een zeecontainer gebruiken als schuur of zwembad, of zelfs als woning!

Zeecontainer ombouwen tot schuur                

Op zoek naar een grote, losstaande opslagruimte in je tuin? Dan is het ombouwen van een zeecontainer tot een schuurt precies wat je nodig hebt. Hierbij kan je precies aangeven wat je nodig hebt, zo kunnen wij tijdens het verbouwen van een zeecontainer elektriciteit of verlichting en/of een deur toevoegen, maar kunnen wij ook gehele wanden, vloeren of plafonds weghalen / toevoegen. Het enige wat jij hoeft te doen is jouw wensen door te geven, en wij doen de rest!

Natuurlijk is het niet alleen mogelijk om een zwembad of schuur te maken van een zeecontainer. Zoals we al zeiden: de keuze is reuze! Bekijk hieronder alle mogelijkheden, wellicht is een zeecontainer woning wel iets voor jou…

Vraag een offerte aan

Waar moet je op letten bij het ombouwen van een zeecontainer? 

Wanneer wij een container binnenkrijgen voor modificatie, dan is er op voorhand al gekeken naar de zeecontainer structuur. Vervolgens zullen wij een technische tekening van de zeecontainer maken, zodat wij precies weten hoe de modificatie uitgevoerd moet worden. De meest gekozen containers om te verbouwen zijn de 20ft en 40ft dry zeecontainers, maar ook de reefer containers zijn erg in de trek.

Weten welke container geschikt is voor jouw modificatie wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij geven je graag inzichten in de mogelijkheden.

Neem contact op Bel mij terug