K-tainer logo

Container Modificatie

Container Modificatie

Of het nu om het compleet ombouwen/modificeren van uw container naar bijvoorbeeld een kantoor, werkplaats of paardenstal gaat, of om het aanbrengen van een loop deur of het spuiten en/of aanbrengen van jouw logo op de container de mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Steeds meer mensen komen erachter dat al dan niet gebruikte containers voor de meest uiteenlopende doeleinden te gebruiken zijn. Onze eigen ervaring spreekt hier ook mee – K-tainer heeft onder andere al meegewerkt aan een containerhuis, een containerbar, een restaurant en een bibliotheekbus. Maar dat zijn niet de enige mogelijkheden om een container een tweede leven te geven!


Containers zijn bijvoorbeeld uitstekend te gebruiken als basis voor een zwembad. Met een beetje handigheid is een container in een mum van tijd om te zetten in een verplaatsbare plek om zomers een paar baantjes te trekken en af te koelen, en het is nog relatief goedkoop ook. Mocht je op vakantie willen dan is een container ook om te toveren in een camper, waar je comfortabel kunt verblijven zonder veel geld aan een duur merk uit te geven. Het aantal vakantieparken dat gebruik maakt van containers om waar nodig vakantiehuizen aan te bieden stijgt jaarlijks.


Winkels, huizen, kantoren en zelfs hotels zijn allang geen nieuw territorium meer voor de container, en zo ook niet voor K-tainer. Mocht je een idee of vraag hebben, hoe gek dan ook, schroom dan niet om contact met ons op te nemen! Wij staan graag voor je klaar.

Enkele voorbeelden van container modificatie

Whiskey-Bier Tank

Tankcontainer

Het selecteren van een nieuwe tankcontainer is gemakkelijk, maar een juist afgesteld sproeibollensysteem vergt specialisme. Dit soort specialisme heeft K-tainer in huis. Het systeem werd op een bierviltje getekend, n.l. Eén sproeibol type Magnum, voor in de tank die gekoppeld is aan een DN40 leiding en één sproeibol type Midget, achter in de tank die gekoppeld is aan een DN25 leiding.

Lees Meer

Bibliotheekbus

Van K-Tainer tot bibliotheek

Lang niet alle containers worden gebruikt om goederen in te vervoeren. Zo heb je vast wel gehoord van containers die gebruikt worden als (onderdeel van) een huis, of werkruimte. Dat een container dienst doet als panoramaruimte is dus niet heel bijzonder, maar dat deze zich bovenop een rijdende bibliotheek bevindt maakt dit project wel erg bijzonder!

Lees Meer

Containerhuis

Om in te wonen

Bij K-TAINER hebben we natuurlijk ervaring met dit soort projecten, zo is al eerder een van onze containers veranderd in een rijdende bibliotheek! Een huis is echter weer heel iets anders. Als onze containers eenmaal omgebouwd zijn zullen ze één groot, modern, energiezuinig, en groen huis vormen op een prachtige locatie ergens in Europa.

Lees Meer

Container bar

Te huur & te koop

Deze K-TAINER evenementencontainer bieden wij voor verhuur aan, maar voor wie niet wil huren biedt K-TAINER ook andere oplossingen aan. Zo werden wij benaderd door een organisatie die op zoek was naar een op maat gemaakte container om te kopen, en niet huren. Ook deze klant konden wij helpen en de eigen speciaal gemodificeerde container is inmiddels in gebruik genomen!

Lees Meer

Fietshok

Voor uw bedrijf

Ook kunnen containers gebruikt worden in plaats van een hok of schuur, zo zijn er containers aangepast om dienst te doen als verschillende buitenlocaties voor bij het kantoor zoals een fietsenhok.

Lees Meer

Werkplaats

Op elke locatie

Deze containers worden omgebouwd zodat je op elke locatie jouw werk binnen (en dus droog) kunt uitvoeren. De container kan voorzien worden van aparte deuren, ramen, werkbanken, kasten, elektriciteit en licht. Kortom geschikt voor elke job.

Lees Meer