Container Modificatie

Zeecontainer modificatie

Wil jij een container specifiek naar jouw wensen laten aanpassen? K-tainer is gespecialiseerd in het modificeren van allerlei soorten én maten zeecontainers. Container modificatie wordt met de jaren populairder. Zo kun je een container volledig laten ombouwen/ modificeren tot bijvoorbeeld een werkplaats, containerbar, kantoor of een containerhuis. Ook is het mogelijk om een loopdeur aan te brengen, of jouw logo op een container te laten spuiten en/of aan te brengen. Steeds meer mensen ontdekken dat niet gebruikte containers voor de meest uiteenlopende doelen te gebruiken zijn. Bij K-tainer weten we hier wel raad mee. We denken dan ook graag met je mee over wat de mogelijkheden zijn.

Wat is container modificatie?

Container modificatie wordt ook wel een container op maat genoemd, want dat is het in feite ook. Aan de hand van jouw wensen gaan onze containerspecialisten hard aan het werk om jouw droom container waar te maken!

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Zoals hierboven al wordt aangegeven, bij K-tainer zijn de mogelijkheden écht eindeloos. Er zijn dan ook nog veel meer unieke container ombouw ideeën. Wat dacht je van een container als zwembad. Wanneer je een beetje handig bent, kun je een container in een mum van tijd omzetten in een verplaatsbare plek. Zo kun je zomers een paar baantje zwemmen om af te koelen en het is relatief goedkoop ook. Mocht je toch op vakantie willen, dan kun je bij ons een container om laten toveren in een camper. Hierin kun je comfortabel verblijven, zonder er veel geld aan uit te geven. Ook is het mogelijk om de container te verbouwen tot een complete wooncontainer

 

Leuk feitje: het aantal vakantieparken dat gebruik maakt van containers om waar nodig vakantiehuizen aan te bieden, stijgt jaarlijks.


container zwembad maken

Container laten modificeren?

Winkels, huizen, kantoren en zelfs hotels zijn allang geen nieuwe standplaatsen meer voor een container, en zo ook niet voor K-tainer. Mocht je een idee of vraag hebben - hoe bijzonder de vraag ook is - aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Wij staan klaar om jouw container te modificeren. We gaan dan ook graag de uitdaging met je aan!

Neem contact op Bel mij terug

Voorbeelden van container modificatie

Wiskey-bier-tank

Tankcontainer

Het selecteren van een nieuwe tankcontainer is gemakkelijk, maar een juist afgesteld sproeibollensysteem vergt specialisme. Dit soort specialisme heeft K-tainer in huis. Het systeem werd op een bierviltje getekend, n.l. één sproeibol type Magnum, voor in de tank die gekoppeld is aan een DN40 leiding en één sproeibol type Midget, achter in de tank die gekoppeld is aan een DN25 leiding.

Lees Meer

Bibliotheekbus

Van K-tainer naar bibliotheek

Niet alle containers worden gebruikt voor transport. De meeste mensen hebben gehoord dat containers worden gebruikt als (delen van) huisvesting of kantoorruimte, dus een container om als panoramadek te dienen, kan inderdaad als zeer weinig opwindend nieuws worden beschouwd. Als zo'n kaartspel echter bovenop een rijdende bibliotheek wordt geplaatst, wordt het een heel ander ding!

Containerhuis

Om in te wonen

Bij K-TAINER hebben we natuurlijk ervaring met dit soort projecten, zo is al eerder een van onze containers veranderd in een rijdende bibliotheek! Een huis is echter weer heel iets anders. Als onze containers eenmaal omgebouwd zijn zullen ze één groot, modern, energiezuinig, en groen huis vormen op een prachtige locatie ergens in Europa.

Lees Meer

Container bar

Te huur & te koop

Deze K-TAINER evenementencontainer bieden wij voor verhuur aan, maar voor wie niet wil huren biedt K-TAINER ook andere oplossingen aan. Zo werden wij benaderd door een organisatie die op zoek was naar een op maat gemaakte container om te kopen, en niet huren. Ook deze klant konden wij helpen en de eigen speciaal gemodificeerde container is inmiddels in gebruik genomen!

Lees Meer

Fietshok

Voor uw bedrijf

Ook kunnen containers gebruikt worden in plaats van een hok of schuur, zo zijn er containers aangepast om dienst te doen als verschillende buitenlocaties voor bij het kantoor zoals een fietsenhok.

Werkplaats

Op elke locatie

Deze containers worden omgebouwd zodat je op elke locatie jouw werk binnen (en dus droog) kunt uitvoeren. De container kan voorzien worden van aparte deuren, ramen, werkbanken, kasten, elektriciteit en licht. Kortom geschikt voor elke job.

Lees Meer

Container op maat

Bij K-tainer is het mogelijk om alle containers naar jouw wensen aan te passen. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld een standaard 20ft container, een Reefer container of een tankcontainer laten ombouwen/ aanpassen. Eerst wordt er een ontwerp gemaakt, waarna jouw goedkeuring volgt. Wanneer alles helemaal naar wens is, gaan onze experts hiermee aan de slag en bouwen ze de gewenste container. Zo krijg jij een container op maat, speciaal voor jou.

Ben jij enthousiast geworden over de mogelijkheden van containermodificatie?

Neem dan nu contact op!