Zeecontainer woning 

Altijd al willen wonen in een duurzame woning? Dan is een zeecontainer woning echt wat voor jou! Een zeecontainerwoning is niet alleen voordelig, maar kan ook nog helemaal op maat / naar wens gemaakt worden. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een tuinhuis, gastenverblijf, sauna of luxe woonvilla. Een container woning is precies wat je zoekt!

Neem contact op Bel mij terug

 

Waarom kiezen voor een containerwoning?

Tegenwoordig willen steeds meer mensen een individuele, betaalbare leefruimte, welke je helemaal naar eigen smaak kunt inrichten. Het vinden van een huis wat precies aan deze eisen voldoet, wordt de laatste jaren steeds lastiger. Een zeecontainer als basis is dus voor veel van deze mensen een ideale oplossing, aangezien de containers goedkoper zijn dan huizen van steen. Daarnaast kunnen ze makkelijk worden ingericht, verplaatst en uitgebreid.

Voordelen zeecontainerhuis

Het kiezen voor een zeecontainer woning kent vele voordelen. Wij hebben deze voor het gemak even op een rij gezet: 

- Veelal binnen een dag te plaatsen

- In de meeste gevallen geen bouwvergunning nodig

- Lange levensduur én verplaatsbaar

- Naar eigen wens te maken en te bouwen

- Modulair uit te breiden

Containerwoning huren

Vind je de stap op een containerwoning te kopen nog iets te groot? Overweeg dan eens om een containerwoning te huren! Dit kan op verschillende manieren, te beginnen met bijvoorbeeld een containerwoning vakantiehuis of B&B. Zo kun je gedurende een korte periode proeven hoe het is om in een containerwoning te leven!

Containers voor containerwoning kopen                   

Overweeg jij om een containerwoning te (laten) maken? En ben jij op zoek naar de juiste containers? Bij K-tainer verkopen wij hoge kwaliteit zeecontainers die zich uitstekend lenen voor het ombouwen naar een containerwoning. Meer weten hierover? Neem dan hieronder vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op Bel mij terug